Hoe om te stoppen Zweten Unnecessarily

Het heet hyperhidrose en het is een aandoening die leidt tot overmatig zweten. Slechts ongeveer 1 procent van de bevolking heeft de aandoening, hoewel het hoger kunnen zijn, omdat de meeste mensen niet weten dat ze het hebben. De aandoening komt zonder dat de persoon die elke lichaamsbeweging en het begin ervan te wijten kan zijn aan bijvoorbeeld stress.For, je bent op een belangrijk sollicitatiegesprek en plotseling begint te transpireren hevig, ook al heb je zijn rustig zitten op iemands bureau. Dat zweten schept bacteriën die leidt tot een vieze geur. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om te stoppen met zweten onnodig.

Instructies

•  Probeer sterk over-the-counter anti-transpirant als je een lichte vorm van hyperhidrose. Sommige mensen hebben ontdekt dat ze zweten kan in toom te houden, hoewel deze behandeling niet erg lang. Als u op zoek bent naar iets meer effectieve, vraag dan uw arts om een ​​meer krachtige anti-transpirant voorschrijven. Voorschrift antitranspiratiemiddelen kunnen omvatten looizuur, aluminium hexahydraat of formaline en ze meerdere keren per dag worden toegepast. In sommige gevallen, kunnen ze huid ongemak veroorzaken, en ze kunnen minder effectief na een korte periode te kunnen worden. Als het zweten blijft na het gebruik van deze geneesmiddelen voor uitwendig gebruik, overleg dan met uw arts over andere remedies.

•  Behandel de onderliggende oorzaak van zweten. Als aanvallen van zweten voornamelijk veroorzaakt door angst of een andere vorm van psychische stoornis, kan uw arts besluiten het probleem aan te pakken door het voorschrijven anxiolytica medicatie. Andere mogelijke remedies omvatten NSAID's, calciumantagonisten en anderen. Begrijpt dat elk van deze geneesmiddelen droge mond, problemen met urineren en wazig zicht veroorzaken. Om deze redenen, moet u uw arts op de hoogte van eventuele wijzigingen in uw conditie gehouden.

•  Vraag uw arts over andere manieren om hyperhidrose remissie te verlengen. Hij kan je vertellen over een procedure genaamd Iontoforese waar de patiënt krijgt een lage dosis van elektriciteit in zijn handen, voeten of oksels terwijl hij wordt ondergedompeld in water. Deze procedure is veilig, maar het is vrij duur en kan enige huidirritatie veroorzaken. Hetzelfde kan gezegd worden van botox injecties, gevonden effectief te zijn hyperhidrose.

•  Let erop dat geen van deze behandelingen zijn permanent en die geneesmiddelen moeten elkaar gemaakt effectief te zijn. Chirurgie is de enige permanente oplossing voor hyperhidrose. Onder een scenario zal de chirurg fysiek verwijderen overtredende zweetklieren en het einde van de meeste problemen hyperhidrose signaleert. Bovendien belooft werk Mayo Clinic gedaan om signalen naar de zweetklieren van de hersenen blokkeren.