Hoe om te stoppen zwelling in het ooglid

Gezwollen oogleden kunnen voortvloeien uit de nacht vóór niet de goede slaap krijgen, of ze kunnen een gevolg zijn van een medische aandoening. Gezwollen ogen kan je gevoel van eigenwaarde te verminderen en maken het moeilijk om make-up toe te passen op uw huid rond de ogen. U kunt stappen om te bepalen wat de oorzaak is van uw gezwollen oogleden en ze te behandelen of te voorkomen dat zich opnieuw voordoet nemen.

Instructies

•  Identificeer allergie triggers die ervoor zorgen dat uw oogleden te zwellen. Deze triggers kunnen zijn beauty producten zoals oog make-up, moisturizers, reinigingsmiddelen of zelfs haarlak. Seizoensgebonden allergieën en hoge pollen kan leiden tot zwelling van de oogleden ook. Als u vaststelt dat is te wijten aan seizoensgebonden allergieën, kunt u dit probleem te behandelen met antihistaminica, decongestiva of steroïde neussprays. Als je voelt dat de allergie is te wijten aan een beauty product, elimineren ze één voor één voor een paar dagen per om erachter te komen wat triggers deze reactie.

•  Medische behandeling als uw ooglid zwelling gaat gepaard met tranen, roodheid, jeuk of een branderig gevoel of je het gevoel iets in je oog en je kunt het niet vinden. Je mag conjunctivitis (roze oog), blefaritis of andere oogziekten hebben. Sommige van deze zijn vrij algemeen en gemakkelijk te behandelen, maar kan erg besmettelijk, volgens de eyecaresource.com website.

•  Was uw handen grondig voordat u de behandeling van uw huid rond de ogen.

•  Vermijd een teveel aan natrium in uw dieet en overindulging in alcohol. Beide kunnen leiden tot het vasthouden van water, wat resulteert in gezwollen oogleden. Het plaatsen van een nieuw segment koude komkommer of een koud kompres op je gesloten ogen eerste ding in de ochtend kan wallen van het vasthouden van water te verminderen.

Hints

  • Stallen komen vaak voor; iedereen ze krijgt op een of ander moment en ze kunnen ooglid zwelling veroorzaken. Ze vanzelf verdwijnen binnen een paar dagen. Zij zijn als puistjes op je innerlijke ooglid en zij zullen dus nooit te verspreiden proberen ze te knijpen.
  • Zwelling van de oogleden kan leiden ernstige gezondheidsproblemen zoals trauma en neurologische, nier en schildklier. Bezoek een oogje professional als de symptomen niet verdwijnen.