Hoe om te stoppen Slapen op de buik

Hoe om te stoppen Slapen op de buik

Wanneer mensen slapen op hun buik 's nachts, ze zetten extra druk op de spinale spieren en ligamenten. Deze mensen vaak wakker gevoel pijnlijk omdat de druk op de zenuwen en gewrichten wordt geplaatst. Langdurige maag slapen kan zelfs leiden tot degeneratie van de ruggengraat, volgens St. Louis Chiropractor Dr Adam Tanase. Hoewel het moeilijk kan zijn om het patroon van de buik te slapen te breken, kunnen de mensen geleidelijk aan leren om te slapen op hun rug of of aan de zijkant.

Instructies

•  Plaats uw lichaam aan de kant als je naar bed gaat. Wanneer u op uw zij slaapt, het is een minder dramatische overgang dan weer slapen. Zoek een comfortabele plaatsing voor uw lichaam en zorg ervoor dat u zich in een ontspannen omgeving.

•  Als je wakker wordt tijdens de nacht en merkt dat je op je buik, net hervat uw zijligging. Terwijl je slaapt, kan je lichaam natuurlijk proberen om maag slapen hervatten totdat u het patroon kunt doorbreken.

•  Gebruik een lichaam kussen om beter de positie van uw lichaam. Lijn het kussen naast je lichaam, zodat u minder kans om te rollen tijdens de nacht. Als je gewend bent aan de druk van de matras tegen je buik (van buik slapen), kan het kussen een gevoel van soortgelijke druk om je lichaam te verleiden bieden.

•  In plaats van een volledige lichaam kussen, kunt u een kleiner kussen positioneren onder je armen. Zoals sommige mensen meer gewend raken aan kant te slapen, ze kiezen om gewoon gebruik maken van een kussen tussen hun benen om hen te voorzien van ondersteuning.

Hints

  • Als je merkt dat je gewoon niet gaan slapen, tenzij je op je buik, neem een ​​paar extra stappen om te ontspannen voor het slapen gaan, zodat je lichaam is fysiek klaar voor bed. Geniet van een lang, warm bad. Melk drinken. Breng een paar momenten televisie kijken.
  • Verwacht niet meteen in staat om te slapen in een andere positie, gewoon blijven uitgaande van een comfortabele slaaphouding anders dan op je buik.