Hoe om te stoppen Parodontitis

Parodontitis is een aandoening van het tandvlees, dat optreedt als gevolg van een bacteriële ophoping onder het tandvlees. Als tandsteen wordt gehard en vormen plaque, dit harde materiaal zorgt ervoor dat het tandvlees weg te ebben. Parodontitis kan leiden tot roodheid, gezwollen tandvlees, pijn, slechte adem en uiteindelijk verlies van de tanden. Er zijn manieren om parodontitis te stoppen te voorkomen of verergering.

Instructies

•  Laat je tanden gereinigd om de drie tot zes maanden aan de vorming van tandplak te voorkomen. Als u al parodontitis, een gom scaling of rootplaning onder het tandvlees te zorgen dat alle van de plaque is verdwenen. Heb deze reiniging uitgevoerd om de 3 maanden de tijd om ervoor te zorgen plaque niet herbouwen.

•  Na tanden zijn schoongemaakt, te volgen door flossen elke keer dat je eet. Carry flossen met u, zodat u kunt flossen na snacks. Poets bij elke maaltijd ook. Gebruik een tandpasta die peroxide bevat om te voorkomen dat bacteriën op de baai.

•  spoelen gedurende 30 seconden of meer met peroxide voor flossen. Spuug het uit en flossen, zodat de peroxide te dringen tussen uw tanden. Volg deze door tandenpoetsen. Bestrijk neer op het tandvlees te moedigen alle tandsteen te worden geduwd uit onder het tandvlees. Daarnaast moet u aandacht te besteden aan de binnenkant van de tanden en de kiezen.

•  Gebruik een medicinale mondwater zoals Listerine. Medicinale mondspoelingen helpen te doden bacteriën op de tanden, tandvlees en tong. Overweeg het gebruik van een tong schraper ook. De tong heeft meer bacteriën dan ergens anders in de mond. Hoe minder bacteriën toegestaan ​​om de betere te bouwen in je mond.

•  Stop met roken en pruimtabak. Beide van deze gewoonten kan leiden tot gevorderde parodontitis. Bovendien beperken suikerhoudende voedingsmiddelen en koolhydraten. Deze voedingsmiddelen kunnen bacteriegroei voeden. Flossen en borstel onmiddellijk na het eten of drinken van producten die suiker of koolhydraten bevatten om bacteriële afzettingen te voorkomen. Daarnaast vraag je tandarts eventuele medicijnen die u gebruikt zou kunnen worden bij te dragen aan tandvleesaandoeningen.

•  Neem antibiotica voor een acuut geval van parodontitis. Dit zal helpen doden de bacteriën in je mond en tijdelijk vertragen van de ziekte. Antibiotica kunnen worden gebruikt met het schoonmaken en andere preventieve maatregelen om te voorkomen dat de aandoening onder controle.