Hoe om te stoppen Midnight Hunkeren

Hoe om te stoppen Midnight Hunkeren

Late-night snacken kan de ondergang van een dieet regime zijn. Als je eten in de avond, heb je meer kans om op gewicht omdat de verbruikte calorieën niet worden verbrand door middel van fysieke activiteit. Middernacht munchies kan erop wijzen dat je niet genoeg eet gedurende de dag. Als alternatief kan de verleiding te bereiken voor een ongezonde traktatie voor het slapen gaan een teken van verveling, vermoeidheid of gewoonte, in plaats van echte honger kan zijn.

Instructies

•  Eet drie gebalanceerde maaltijden per dag, met twee of drie kleine hapjes tussendoor, om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Bloed-suiker dieptepunten kan leiden tot knagende honger en hunkeren naar voedsel, omdat het lichaam energie nodig. Als alternatief, verdeel je dagelijkse calorie-inname in zes kleine maaltijden gelijkmatig over de dag verspreid.

•  Voeg voedingsmiddelen die rijk zijn aan complexe koolhydraten in je avondmaaltijd. Complexe koolhydraten - zoals bruine rijst en volkoren granen - zijn voedzaam en vullen, wat betekent dat je minder kans om later op de avond honger.

•  Duw uw avondmaaltijd terug met een uur om jezelf minder tijd honger en snack te voelen voordat je naar bed gaat geven.

•  Niet voorraad op verleidelijke lekkernijen. Als high-calorie, vetrijke snacks zijn niet beschikbaar thuis, kun je ze niet eten.

•  Poets je tanden als je voelt de drang om te snack in de avond. Dit zal je geest te verleiden tot het voorbereiden op bed, in plaats van het eten.

•  Leid jezelf wanneer je in de verleiding om te eten laat in de nacht. Hunkeren naar voedsel kan worden veroorzaakt door verveling. Het houden van jezelf bezig - bijvoorbeeld door het kijken naar een film, gaan voor een wandeling of te bellen naar een vriend - kan genoeg om deze verlangens passeren.

•  Ruil je late-night snack voor suikervrije pepermuntjes of kauwgom kauwen. Dit zal uw drang te voldoen om op te kauwen op iets, zonder rekening in veel calorieën.

•  Drink water, kruidenthee of cafeïnevrije koffie. Soms dorst kan worden verward met honger. Het hebben van een drankje in plaats van voedsel zal hydraterende zijn, voldoen aan uw smaakpapillen en neem de rand af knagende honger.

•  Ga vroeger naar bed. Late-night hunkeren naar voedsel - met name voor geraffineerde voedingsmiddelen die een instant energieboost bieden - kan gewoon een teken dat je niet genoeg slaap zijn. De meeste volwassenen moeten tussen zeven en negen uur van de kwaliteit van de slaap elke nacht, volgens de American Academy of Sleep Medicine.

Hints

  • Raadpleeg uw arts als veranderingen in uw dieet en levensstijl brengen geen verlichting van de late-night hunkeren naar voedsel, of uw eetgewoonten beginnen te negatieve invloed hebben op uw gezondheid.