Hoe om te stoppen met krampen in de benen, Charley Paarden

Hoe om te stoppen met krampen in de benen, Charley Paarden

Weinig dingen verpesten het genot van een goede trainingssessie of een goede nachtrust, zoals het plotseling ontstaan ​​van een kramp in de benen, of het Paard van Charley. Een kramp in de benen is een langdurige, onwillekeurige spierspasmen, meestal met betrekking tot uw kuit. Hoewel bepaalde medische aandoeningen en medicijnen krampen kunnen veroorzaken, ze treden meestal op tijdens of na het sporten. Eerder toegeschreven aan elektrolytendepletie, experimenteel bewijs ondersteunt de heersende theorie dat lumbago vooral plaats door een tijdelijke zenuw onbalans van de beenspieren. Eenvoudige fysieke maatregelen meestal verlichten beenkrampen binnen enkele seconden tot minuten. Preventieve strategieën te verminderen van de frequentie van de benen krampen als u gevoelig bent voor deze pijnlijke spasmen zijn.

Instructies

Onderbreek een Lopende Cramp

•  Stop alle lichamelijke activiteit als een Paard van Charley ontwikkelt tijdens lichamelijke inspanning. Omdat vermoeidheid veroorzaakt krampen in de benen, rust helpt de spieren te ontspannen en laat de onvrijwillige samentrekking.

•  Als u een been kramp in je kuit, rekken de spier door op beide voeten staan ​​met gebogen knieën. Als de pijn houdt je tegen staan, zitten op een veilige plaats en buig je enkel naar je scheenbeen, het verhogen van uw voet in de richting van je knieschijf. Gebruik je handen om je voet trek naar je scheenbeen als je niet vrijwillig bewegen uw voet. Voor een kramp in de voorkant van uw dij, zet je schrap tegen een stevig voorwerp en buig je knie terwijl zachtjes te trekken je hiel naar je billen. U kunt ook het uitvoeren van deze stretching manoeuvre, terwijl liggend op je zij. Als je een kramp in de achterkant van je dij te ontwikkelen, steek uw rechtgetrokken been naar voren met je enkel gebogen in de richting van uw scheenbeen. Probeer rust uw hiel op een trap of een andere stevige verhoogde object om te helpen met uw stretch.

•  Masseer de verkrampte spier met je handen door streelde het stevig totdat de krimp afneemt.

•  Als de kramp aanhoudt en je bent thuis, gelden warmte aan de getroffen spier met behulp van een elektrische verwarming pad, warmwaterkruik of microwavable warmte pak. Laat de hitte in plaats 15 tot 20 minuten om pijn te verlichten en te bevorderen spierontspanning.

•  Ga rusten gedurende enkele minuten na de Charley paard passeert. Hervatting van lichamelijke activiteit met een vermoeide spieren leidt vaak tot extra spasmen.

Stoppen met krampen in de benen optreedt

•  Beweeg regelmatig om je beenspieren te behouden. Gebrek aan lichaamsbeweging leidt tot verlies van spiermassa, of atrofie, wat kan leiden tot krampen in de benen als je jezelf uit te oefenen.

•  opwarmen en rekken voor de training. Omvatten kalf, hamstring en quadriceps strekt zich uit tot krampen in de benen te voorkomen.

•  Vermijd overdreven inspant jezelf tijdens het sporten. Overbelaste spieren hebben meer kans op kramp dan zijn die welke worden verricht om hun normale capaciteit. Geleidelijk opbouwen van je been spierkracht en uithoudingsvermogen met kleine, stapsgewijze verhogingen van uw oefening routine.

•  Voer kuit, hamstring en quadriceps strekt zich na het sporten. Stretchen vermindert de kans dat de zenuwen naar je beenspieren een charley paard zal leiden.

•  Eet een gezond dieet met veel groenten en fruit aan een voldoende aanbod van natrium, kalium, calcium, magnesium en andere mineralen die een normale spierfunctie ondersteunen garanderen.