Hoe om te stoppen met Addicted to Eten

Hoe om te stoppen met Addicted to Eten

Voedsel verslaving, net als elke andere vorm van verslaving, en kan over iemands dagelijkse routine nemen. In veel gevallen, mensen die lijden aan eetverslaving niet alleen te veel eten, maar constant denken aan eten. Het resultaat kan leiden tot overgewicht en alle gezondheidsproblemen die ermee gepaard gaan, samen met een verminderde gevoel van eigenwaarde en een gevoel van falen. Verslaving is niet gemakkelijk te overwinnen, maar met toewijding en de bereidheid om te begrijpen waar het probleem vandaan komt, kan het worden gedaan.

Instructies

•  Zoek de motivatie. Het zou kunnen komen van een eye-opening reis naar de dokter voor een fysieke of winkelen voor een badpak. Zonder motivatie, de stimulans om te overwinnen een eetverslaving zal niet weer de ups en downs. Verslaving is een krachtig ding, dus de motivatie krachtig zou moeten zijn ook. Besluit dat u wilt er zijn als je kinderen trouwen, je wilt leven aan een gezonde pensionering of een marathon lopen ter ondersteuning van een oorzaak dicht bij je hart.

•  Stel een doel en realistisch zijn; grote veranderingen kunnen niet 's nachts gebeuren. Maak je doel iets wat je kunt verwachten te voltooien in een jaar. Het kan van alles zijn van de aankoop van een outfit die je jezelf beloven dat je in 12 maanden passen in, om het aanmelden voor een fondsenwervende fietstocht die je nodig hebt om in vorm voor.

•  Vind mensen met een soortgelijk probleem die actief aanpakken van het. Verslaving kan eenzaam zijn, en het vinden van een steungroep kan de gevoelens van het alleen zijn te verslaan. Steungroepen mogelijkheden bieden met anderen te spreken in verschillende stadia van het overwinnen van verslaving, en die dezelfde gevoelens en verlangens die het besturen van jullie hebben ervaren.

•  Bepaal waar de verslaving vandaan komt en wat het is dat je verslaafd bent aan. Niet iedereen is verslaafd aan alle voedingsmiddelen, dus bepalen of je zwakke plek is voor chocola, pizza of fast food en erachter te komen wat het is dat je associeert met dat voedsel. Heeft chocolade brengen over gevoelens van troost en liefde gebaseerd op herinneringen aan Valentijnsdag? Heeft fast food je herinneren aan drukke zomerse dagen met vrienden op een jongere, gelukkiger tijd?

•  Wijs die gevoelens. Een van de sleutels tot het overwinnen van eetverslaving is om te stoppen met het bekijken van het voedsel dat je ondergang als een genot. Zodra je accepteert dat fast food, bijvoorbeeld, is nooit van plan om alle verlangens te bevredigen, zal het gemakkelijker zijn om te rijden langs de drive-thru.

•  Houd een dagboek voedsel en code het. Het opschrijven van alles wat je eet op een dag zal helpen om dingen in perspectief. Lijst elk voedingsmiddel in het tijdschrift voordat je eet het, en vraag jezelf af of je eet omdat je echt honger hebt, of als er een andere motivatie.

•  Vind nieuwe activiteiten. Indien uit het onderzoek van uw eetgewoonten geeft aan dat je eet om de tijd te vullen of tijdens het deelnemen in stationaire activiteiten zoals televisie kijken of surfen op het internet, vinden dingen te doen waar het eten is geen optie.

•  Reik uit naar uw persoonlijke sociale netwerk. De kans is groot, vrienden en familie hebben het patroon van verslaving gezien goed voor je. Laat ze weten dat je probeert om je verslaving te overwinnen, en wees niet bang om op te leunen op hen zijn.

Hints

  • Wees niet bang om uit te reiken. Als het gevecht met de verslaving te veel wordt, pak de telefoon en bel een vertrouwde vriend of familielid.