Hoe om te stoppen Hoesten

Hoe om te stoppen Hoesten

Wilt u weten hoe om te stoppen met hoesten, liefst zonder medicatie? Een hoest, of het nu van een koude, acute bronchitis of infectie op de borst, pijnlijk en irritant kan zijn. En hoe meer je hoest uit uw kiemen, hoe meer kans je hebt om anderen te besmetten. Hier is hoe te hoesten te stoppen.

Instructies

•  Realiseer je dat hoesten is uw lichaam de natuurlijke reactie om zichzelf te ontdoen van onzuiverheden en afval tijdens ziekte. De sleutel is om beter te worden en je lichaam zal stoppen met hoesten op zijn eigen. Echter, als er te veel hoesten is over-belasten van je lichaam, het stoppen van het eerder zinvol.

•  Neem een lepel rauwe honing om je keel te kalmeren en te helpen bij de genezing.

•  Probeer aromatherapie. Meng drie druppels van eucalyptus olie, twee druppels tijm olie en twee theelepels zachte of gesmolten kokosolie samen. Wrijven in de borst regio en haal diep adem.

•  Maak een kruidenthee met behulp van Klein hoefblad (Tussilago farfara), ook wel coughwort, een bekende hoest onderdrukt. Het kruid is ook verkrijgbaar in tinctuur en capsule vorm. Zorg ervoor dat u onder leiding van een arts, natuurgeneeskundig arts of kruidkundige te nemen.