Hoe om te stoppen Geelzucht Itch

Geelzucht wordt veroorzaakt door een opbouw van bilirubine pigment in de bloedbaan gevolg van een infectie in de lever of leverziekte. De huid, alsmede het oogwit, kan een geelachtige kleur draaien. Bovendien kunnen sommige patiënten die zijn gediagnosticeerd met geelzucht een jeuk ontwikkelen over hun hele lichaam. Sommige over-the-counter remedies kunnen helpen genezen van de jeuk. U kunt ook contact opnemen met uw arts over het verkrijgen van een recept voor anti-jeuk medicatie.

Instructies

•  Vraag uw arts of het veilig voor u om een antihistamene in pilvorm te nemen. Als u een ernstige leverziekte, kunt u niet in staat zijn om het veilig te maken.

•  Neem een of twee antihistamene pillen om de vier tot zes uur, of zoals aangegeven door het merk, als uw arts zegt dat het veilig is voor u om dat te doen. Verdere dosering voor vier of vijf dagen of totdat de jeuk is afgenomen.

•  Wrijf een royale hoeveelheid cortison crème op het getroffen gebied (en). Cortisone crème is een over-the-counter steroïde crème die zal helpen kalmeren de jeuk huid.

•  Neem een warm bad of een warme douche van twee of drie keer per dag. De warmte en stoom van de douche zal helpen verlichten de jeuk en kalmeert de huid. Na het douchen, toepassen cortisone crème weer, en een zachte vochtinbrenger.

•  Neem contact op met uw arts over het verkrijgen van een recept voor cholestyramine of een soortgelijke anti-jeuk medicatie. Gebruiken zoals voorgeschreven door uw arts; zal je waarschijnlijk worden verteld om het te gebruiken voor ongeveer een week. Als u een ernstige leveraandoening, kan uw arts deze optie voor u voorschrijven eerst om eventuele harde gevolgen antihistaminica kunnen hebben te elimineren, zoals ze worden doorgegeven via de lever.