Hoe om te stoppen en te voorkomen dat een bloedneus

Hoe om te stoppen en te voorkomen dat een bloedneus

Heb je ooit een bloedneus ervaren en wist niet wat te doen om het te stoppen? Met de koude en droge seizoen komen en voorbij, neusbloedingen zijn gemeenschappelijk. De koude en droge temperaturen kunnen neusbloedingen intreden. Leer hoe u uw bloedneus kunt stoppen en te voorkomen dat terugkerende.

Instructies

•  Een droge en vocht beroofd omgeving kan gemakkelijk neusbloedingen veroorzaken. Investeren in een luchtbevochtiger zal helpen Bevochtig uw slijmvliezen om neusbloedingen voorkomen en ook uw kansen op het krijgen van een verkoudheid of een virus te verlagen. Het houden van uw neus en slijmvliezen vochtig helpt je vechten tegen bacteriën en virussen die kan je ziek.

•  Een andere manier om neusbloedingen voorkomen is om veel water te drinken om de slijmvliezen in je neus vochtig te houden. U kunt zelfs gebruik maken van een zoutoplossing sprays om de binnenbekleding van de neus te bevochtigen.

•  Hoewel er vele manieren om een bloedneus te stoppen, de meest effectieve manier in het stoppen van neusbloedingen is om je neusgaten samen te knijpen voor ongeveer 15 seconden. Herhaal deze stap totdat je neus stopt met bloeden. Na de bloedneus stopt, vermijd snuiten of het doen van iets dat een ander bloedneus kunnen leiden.

•  Vergeet niet, misschien terugkerende neusbloedingen een meer serieuze teken dat grondig moet door een arts worden beoordeeld. Als een bloedneus niet in slaagt om te stoppen, ondanks het proberen boven de methoden, onmiddellijk een arts raadplegen.