Hoe om te praten met iemand in het verliezen van gewicht

Hoe om te praten met iemand in het verliezen van gewicht

Het onderwerp van het gewicht is een heel gevoelig onderwerp. Mensen die zijn bezig met hoe zwaar ze zijn misschien wel zeer bewust van hoe anderen hen zien. Als ze zijn overgewicht sinds de kindertijd, zouden ze hebben ervaren pesten op school. Daarom moet uw aanpak gevoelige en niet-veroordelend te zijn wanneer u probeert om haar te praten in het verliezen van gewicht. Zowel u als de andere persoon zou er zeker over uw goede bedoelingen en je vriend moet weten dat je er bent om haar te steunen, haar niet te oordelen, zelfs als ze wankelt in haar pogingen om gewicht te verliezen.

Instructies

•  Laat de persoon om het tempo van het gesprek in te stellen. Laat het probleem niet dwingen, maar luister naar cues. Als de andere persoon initieert een gesprek over gewichtsverlies, luister gewillig en interesse tonen. Wees gevoelig voor opmerkingen die u maakt om de persoon. Zelfs haar te vertellen dat ze ziet er goed of heeft verloren gewicht kunnen opdringerig zijn en kan haar het gevoel dat deze kwestie is altijd dominant is in de ogen van anderen.

•  Spreek in termen van gezondheid als je een gesprek over gewicht en gewichtsverlies. De druk om er goed uitzien is aanwezig rondom en je wilt niet verder op ingaan. Volgens The Telegraph, belangengroepen voor mensen met overgewicht te beschrijven enkele van de discriminatie waarmee zij worden geconfronteerd en te vergelijken met andere vormen van vooroordelen, zoals racisme.

•  Inleven met de persoon als hij de bespreking van zijn pogingen tot het verliezen van gewicht. Bieden praktische ondersteuning. Vertel hem dat je hem zal vergezellen op een aantal van zijn oefening ventures, misschien eens te gaan op een wandeling met hem drie keer per week. Dit soort consistente praktische ondersteuning en gezelschap kan worden in stand voor de andere persoon.

•  Heb een paar gesprekken voordat ze neemt stappen voor zichzelf. Het gaat om meer dan één gesprek nemen. Laat het nooit ontaarden in gezeur. Dit zal alleen maar demotiveren je vriend en je relatie met haar beschadigen.