Hoe om te praten met een Teenaged Meisje Over Self-Esteem

Hoe om te praten met een Teenaged Meisje Over Self-Esteem

Eigenwaarde is de hoeveelheid vertrouwen je hebt in jezelf, je vaardigheden en je vaardigheden. Het is een persoonlijke barometer voor hoe je je voelt, en het is vaak wat leidt u om te streven en te bereiken. Jonge meisjes, vooral tieners, kan een grote hit op hun gevoel van eigenwaarde te nemen als ze gebombardeerd met media, culturele vooringenomenheid, adviezen van klasgenoten en tientallen andere vormen van inbreng. Het is belangrijk je te tienermeisjes over het gevoel van eigenwaarde te praten, anders kan je niet in staat zijn om schade aan hun zelfvertrouwen te voorkomen.

Instructies

•  Bepaal vertrouwensrelatie met de tiener meisje. Als je een ouder of familielid goed weet ze, moet dit nu al het geval is. Als je een autoriteit figuur of iemand die ze niet goed kennen, hoewel, moet je je haar om u te vertrouwen. Wees eerlijk en open, vertel haar dat je bezorgd bent, en dat je nodig hebt om te praten over eigenwaarde problemen met haar. Behandel haar als een volwassene, en laat haar vormen haar eigen meningen en adviezen.

•  Leg het gevoel van eigenwaarde en het belang ervan. Meng dit met voorbeelden van gebieden waar het meisje uitblinkt, zoals academici, atletiek of betrokkenheid bij school of sociale groepen. Het verschil tussen de meningen van anderen en haar advies van haarzelf moet duidelijk worden gemaakt. Uitleggen hoe ze altijd moeten evalueren wat ze wordt alvorens in om het bericht te horen. Alleen maar omdat iemand haar vertelt dat ze dom, onaantrekkelijk of nutteloos niet het waar te maken, en ze moet het vermogen om perspectieven van andere mensen te zien om hun verklaringen nauwkeurig evalueren ontwikkelen.

•  Haal haar open te stellen over het gevoel van eigenwaarde problemen aan u. De dialoog moet een tweerichtingsverkeer zijn, en als je haar vertrouwen kan verdienen dan moet je een oor voor haar zijn. Laat haar praten over haar problemen en vraagstukken, maar oordeel niet of bieden kritiek tenzij het om vroeg. Soms luisteren is belangrijker dan de vaststelling van dingen, en het kan een serieuze klap voor het gevoel van eigenwaarde van het meisje zijn als je altijd probeert te beschermen en te corrigeren problemen. Laat haar proberen en, indien nodig, niet in haar eentje als je wilt helpen.

•  Handhaaf regelmatig contact. Eigenwaarde problemen en gesprekken zijn niet alleen een uitwisseling van informatie kunt u een keer te hebben en noemen afgesloten. Je nodig hebt om contact te houden, te praten over zaken en open met elkaar. Opbouwen van een relatie en er te zijn voor haar als ze hulp nodig heeft.