Hoe om te overwegen Pacemaker implantatie

Mensen van alle leeftijden krijgen nu pacemakers, die ooit werd gedacht dat het een apparaat voor oudere mensen zijn. De pacemaker is een apparaat voor iemand die een abnormaal hartritme heeft - ofwel te snel of te langzaam. Alleen uw dokter kan bepalen of u een pacemaker nodig. Hier zijn een paar dingen te overwegen voordat je pacemaker wordt geïmplanteerd.

Instructies

Luister naar Uw Arts

•  Begrijp dat uw arts een pacemaker voor een reden heeft aanbevolen. Hij probeert niet om je bang te maken of ervoor zorgen dat je meer stress. In feite zal de implantatie van een pacemaker waarschijnlijk symptomen verlichten van vermoeidheid, hartkloppingen en, in sommige gevallen, duizeligheid. Uw arts zal de specifieke redenen waarom hij denkt dat een pacemaker nodig is uit te leggen.

•  Lees alle literatuur over pacemakers die de arts geeft u. Als u vragen hebt, noteer ze en ga over hen met uw arts de volgende keer dat je hem ziet.

•  Vraag uw arts over de procedure met betrekking tot hoe je zal worden klaargestoomd, hoe lang het zal duren en wat je daarna kunt verwachten. Een typische procedure verloopt ruim vier uur en een normale ziekenhuisopname voor een pacemaker implantatie procedure 1:59 dagen.

•  Maak een lijst van uw huidige gezondheidstoestand en een lijst van al uw problematische symptomen. Naast elk van uw symptomen, schrijf hoe het hebben van een pacemaker kan uw leven en de algehele gezondheid te verbeteren. De beslissing om een ​​pacemaker geïmplanteerd hebben, is makkelijker als je kijkt naar welke problemen je ervaart en hoe het zal verbeteren met een pacemaker.

•  Maak een verslag van de beperkingen die je momenteel hebt vanwege uw gezondheid. Een pacemaker zal u voorzien van meer energie omdat uw hart zal niet meer hoeft te werken zo hard om gelijke tred te houden met uw levensstijl. Veel terugkeren naar hun normale activiteiten in slechts acht weken na een pacemaker is geïmplanteerd.

•  Bespreek met uw arts eventuele zorgen die je hebt over beperkingen, dieet en lichamelijke activiteit als je eenmaal een pacemaker krijgen. Sommige artsen zal uw lichamelijke activiteit te beperken tot de pacemaker is geregeld in uw borst en de draden hebben een kans om te genezen in je hart had. Er is een kleine kans op infectie of het trekken van de leads uit als je niet richting de Doctora € ™ s te volgen.

•  Informeer uw familie en vrienden van de Doctora € ™ s aanbeveling. U zult hun steun nodig hebben, zowel fysiek, terwijl je herstellen en emotioneel als je aan te passen aan de pacemaker apparaat. Ze moeten weten wat je beperkingen zullen zijn in die tijd zo goed, zodat ze je kunnen helpen.

Hints

  • Neem alle medicijnen die uw arts dat voorschrijft voor en na het ontvangen van een pacemaker. Informeer uw werkgever hoe uw werklast kan veranderen als u een pacemaker geïmplanteerd. Vertel uw arts onmiddellijk als uw symptomen of de gezondheid verslechtert.
  • Niet soms gedwongen uw fysieke beperkingen. Geen eten of drinken gedurende ten minste zes uur voor de ingreep. Kennis te nemen van je omgeving omdat grote magneten kunnen interfereren met pacemakers.