Hoe om te leren vitaminen, mineralen en kruiden-supplementen

Hoe om te leren vitaminen, mineralen en kruiden-supplementen

Vitaminen, mineralen en kruiden-supplementen zijn bedoeld om een ​​gezonde levensstijl aan te vullen. Met zo veel supplementen op de markt, hoewel, het is moeilijk om erachter te komen welke je nodig hebt. Je kan ook een moeilijke tijd scheiden betrouwbare gegevens van informatie op basis van persoonlijke mening en speculatie. Informatie komt uit alle richtingen, met inbegrip van vrienden en familie, vitamine winkels en websites. De Amerikaanse Food and Drug Administration stelt dat zonder betrouwbare informatie, kan je uiteindelijk het nemen van onnodige supplementen of zichzelf bloot aan onverwachte risico's. Medische professionals en credentialed publicaties kan u helpen te leren over vitamines, mineralen en kruiden-supplementen.

Instructies

•  Praat met uw arts. Voordat u begint met het nemen van supplementen, is het een goed idee om uw arts te raadplegen. De arts heeft uw medische profiel en weet wat extra voedingsstoffen die je nodig hebt. U moet vooral voorzichtig zijn als u zwanger bent of borstvoeding geeft, lijdt aan chronische ziekte of nemen medicijnen voorschrijven.

•  Spreek met een apotheker. Apothekers kunnen je vertellen over voedingssupplementen die zouden kunnen profiteren. Zij kunnen u ook informeren over supplement bijwerkingen en negatieve interacties met medicijnen voor hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, diabetes en problemen met de spijsvertering. Zij kunnen u vertellen of er nog grote verschillen tussen de merken van vitaminen en kruiden supplementen.

•  Bezoek een alternatieve geneeskunde kliniek. Zorg ervoor dat de installatie en de medewerkers hebben een licentie en gecertificeerd door organisaties zoals de National Certification Commissie voor Acupunctuur en oosterse geneeskunde. Tal van alternatieve geneeskunde klinieken gastheer seminars en cursussen over vitamines, mineralen en kruiden-supplementen. Verschillende bieden zelfs programma's waarin u de certificering te verdienen in de alternatieve geneeskunde.

•  Gebruik geloofwaardige websites. Kijk voor online-informatie wordt ondersteund door meer dan een onderzoek en voorzien van artikelen geschreven door gecertificeerde personen. Als de website bevat informatie die te mooi om waar te zijn klinkt, moet je sceptisch zijn. De National Institutes of Health National Center voor complementaire en alternatieve geneeskunde is een goede bron van betrouwbare informatie over de kruiden-supplementen, met inbegrip van negatieve bijwerkingen.

•  gelezen boeken. Wanneer u op zoek naar boeken over natuurlijke geneeskunde, onderzoek de achtergrond van de auteur. "Wat u moet weten over vitamines, mineralen, kruiden & More: Het kiezen van voedingsmiddelen die geschikt zijn voor u" biedt complete informatie over de verschillende supplementen, hoe ze invloed hebben op het lichaam en hoe ze de ziekte te voorkomen. Dr Pamela Wartian Smith, de auteur, heeft een medische graad plus certificering in de natuurlijke geneeskunde.

•  Neem een klasse. Community colleges en universiteiten bieden klassen die informatie over vitamines, mineralen en kruiden-supplementen te nemen. U krijgt gedetailleerde instructies op de plant en de chemische bestanddelen van deze supplementen. De lessen ook praten over de voordelen en allergische reacties van het nemen van supplementen. Als je geen tijd hebt om les te nemen bij een school, dan kunt u thuis les te nemen over alternatieve geneeswijzen.