Hoe om te leren rieki


Reiki is een helende kunst gebaseerd op het kanaliseren van natuurlijke energie. Er zijn drie niveaus van Reiki praktijk en men kan alleen worden onderwezen Reiki door een derde-niveau, of meester, beoefenaar. De eerste master was Mikao Usui, die Reiki ontvangen als een openbaring na jaren van studie en weken van het vasten. Veel van de studenten dat hij afgestemd werden meesters in hun eigen recht en leerde anderen. Vandaag de dag kan elke Reiki-master hun lijn direct traceren naar Usui zelf.

Instructies

•  Zoek een Reiki-master. De meeste grote steden hebben groepen die samenkomen voor Reiki cirkels en deze zijn zeker minstens een Reiki-master hebben. Bezoek uw lokale New Age boekhandel of holistische gezondheidscentrum en u zult waarschijnlijk zien vliegers voor een Reiki-groep of Reiki instructie.

•  Registreer voor Reiki I. Elke Reiki-master is vrij om te beslissen wanneer ze klaar zijn om studenten te accepteren en hoe ze de kennis en ervaring die nodig zijn om een level I beoefenaar zal presenteren. Sommigen doen een-op-een of een kleine groep instructie, maar velen willen een grote groep samen moeten in een keer te leren. Wanneer je een Reiki-master hebt ontmoet, vraag dan of ze het aanbieden van een Reiki I klasse en meld je aan.

•  Leer de level I materiaal. Elk niveau van Reiki bestaat uit een aantal klassikale instructie en een aantal praktische ervaring. De ervaringsgerichte deel van de instructie is de belangrijkste en helpt een student ontwikkelt het vertrouwen om een ​​beoefenaar te worden. Handposities, client-etiquette, en de algemene parameters van Reiki praktijk zijn alle niveau I onderwerpen.

•  Ontvang afstemming. Als de Reiki-master voelt dat de tijd rijp is, voeren ze een speciale ceremoniële procedure die formeel stemt de student om de Reiki energie. Na de inwijding is de student in staat zijn om Reiki energie te roepen op elk gewenst moment met de juiste focus en intentie.

•  Blijf leren. De meeste mensen die Reiki leren vinden het nuttig om te oefenen met anderen die al afgestemd. Hoe vaker Reiki wordt beoefend, hoe meer moeite het wordt. Veel niveau I beoefenaars uiteindelijk gaan op het niveau II instructie, die een nieuwe afstemming omvat, en een aantal van deze zal ook gaan om meesters te worden.

Hints

  • Voor de beste en meest vruchtbare ervaring, is het belangrijk dat een leerling het vinden van een Reiki-master, met wie ze sterk resoneren. Reiki is onderworpen aan de persoonlijke stijl en interpretatie en de beste resultaten worden bereikt als de leerling en meester zijn uitgelijnd in intentie.
  • De kosten van Reiki I klassen varieert sterk volgens de meester. Sommige kosten zo weinig als een paar honderd dollar, maar anderen rekenen veel meer. Sommigen organiseren retraites aan exotische locaties als onderdeel van de ervaring en dit zal zeker toe te voegen aan de kosten.