Hoe om te leren over kruidengeneeskunde

Hoe om te leren over kruidengeneeskunde

Kruidengeneeskunde is de praktijk van het opnemen en gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten zoals kruiden, mineralen, planten en wortels voor hun inherente helende en geneeskrachtige eigenschappen. Het begrijpen van de nuances en het gebruik voor elk van de gewone en ongewone kruiden beschikbare kost tijd en de aandacht voor detail. Leren over kruidengeneeskunde is een proces dat vele jaren duurt om meester. Omdat kruiden hebben de mogelijkheid om nadelige effecten op bepaalde mensen en reeds bestaande medische aandoeningen hebben, het leren over kruiden behandelingen nodig.

Instructies

•  Onderzoek kruidengeneeskunde. Er is een groot aantal boeken over kruidengeneeskunde en behandeling van aandoeningen en kwalen. Maak aantekeningen met betrekking tot informatie die u wilt markeren en houden een notebook. Lees medisch tijdschrift rapporten en papers over kruiden en hun medicinale toepassingen.

•  Woon een klasse op kruidengeneeskunde. Controleer de lokale community colleges, community recreatiecentra, gezondheid en fitness clubs, voedingsdeskundigen en wellness-centra. Registreren en wonen alle klassen. Verzamel handouts verstrekt op alle klassen en op te slaan met uw boeken en aantekeningen over het onderwerp. Vraag die het onderwijzen van de klasse voor begeleiding op extra boeken, materialen of klassen om je opleiding voort te zetten.

•  Praat met een kruidendokter. Vragen om hen te spreken in persoon te informeren over hun beroep en hoe ze getraind om het onderwerp van de fytotherapie begrijpen. Vraag de kruidkundige voor boek, klasse, cursus en referentiemateriaal suggesties om uw onderwijs te bevorderen. Zie gedeelte Bronnen voor contactinformatie voor de Amerikaanse Herbalists Guild, die een actief lid notering op hun website onderhoudt.

•  Doe een gesanctioneerde hoofdstuk van de Amerikaanse Herbalist Guild of informeren naar geassocieerd lidmaatschap opties voor degenen die nieuw zijn het bestuderen van de kruidengeneeskunde. Lessen, workshops en andere evenementen georganiseerd door het hoofdstuk om uw onderwijs te bevorderen.

Hints

  • Zet opzij een bepaalde tijd elke dag om informatie over kruidengeneeskunde lezen.
  • Laat kruidengeneeskunde niet als een behandeling voor een medische aandoening of kwaal zonder eerst met uw huisarts om ervoor te zorgen de kruiden niet interageren met voorgeschreven medicijnen u gebruikt.