Hoe om te leren over Holotropic Ademwerk

Hoe om te leren over Holotropic Ademwerk

Holotropic Ademwerk is het proces van het gebruik van uw eigen adem om een ​​zeer diepe staat van bewustzijn veroorzaken. In deze staat van diepe bewustzijn, voorstanders geloven dat je in staat bent om je innerlijke mechanisme van genezing vrij bent. Holotropic Ademwerk is gebaseerd op het principe dat we onze eigen beste genezer. Voorstanders gebruiken om een ​​verscheidenheid aan symptomen en gezondheidsproblemen aan te pakken, van fysiek tot emotioneel tot geestelijke. Volg deze stappen om meer over Holotropic Ademwerk leren.

Instructies

Meer informatie over Holotropic Ademwerk op uw eigen

•  Lees boeken over Holotropic Ademwerk. Begin met Kylea Taylor's "The Ademwerk Experience: Exploratie en Healing in ongewone bewustzijnstoestanden gaan uit van het bewustzijn" (zie bronnen hieronder).

•  Ga naar de website van de Vereniging voor Holotropic Ademwerk International (zie bronnen hieronder). Hier vindt u een lijst van relevante publicaties, evenementen en begeleiders te vinden.

•  Ga naar de website van Stanislav en Christina Grof, de ontwikkelaars van Holotropic Ademwerk (zie bronnen hieronder). Hun site heeft een overvloed aan informatie en links naar andere bronnen.

Meer informatie over Holotropic Ademwerk Door Anderen

•  Aanmelden voor een lerende klas of training over Holotropic Ademwerk. De Grof website schetst een trainingsprogramma beschikbaar voor mensen met een serieuze interesse. Als je gewoon wilt leren, deelnemen aan een genoteerd op de website lezing of workshop.

•  Zoek uw gebied voor een Holotropic Ademwerk organisatie. U kunt het telefoonboek te gebruiken of gewoon de bestaande aanbieders van alternatieve geneeskunde te vragen in uw omgeving of ze een huisarts of een organisatie kan aanbevelen. Bel of e-mailen en te vragen de informatie die zij hebben op de middelen, lessen en andere mensen in het gebied. U kan een heel netwerk van mensen en organisaties voor u beschikbaar hebben.

Hints

  • Leren over Holotropic Ademwerk is, over het algemeen, een goedkope praktijk. U kunt zoveel boeken te kopen op het onderwerp als je voelt dat je nodig hebt. De meeste zijn inexpensively- tot matig geprijsd.
  • Ernstige of chronische medische aandoeningen dienen te worden onderzocht door een erkende medisch arts. Holotropic Ademwerk beoefenaars zijn geen medische professionals licentie.
  • Voordat u een alternatieve medische techniek beginnen, zich ervan bewust dat velen zijn niet wetenschappelijk onderzocht. Vaak is slechts beperkte informatie beschikbaar is over de veiligheid en effectiviteit. Elke staat en elke discipline heeft zijn eigen regels over hoe de alternatieve geneeskunde beoefenaars professioneel kunnen worden gelicentieerd. Als u besluit om te bezoeken is, kiest u een vergunning van een erkende nationale organisatie. Raadpleeg eerst uw primaire zorgverlener over uw beslissing. Houd uw arts op de hoogte over de alternatieve medische techniek die je onderneemt.