Hoe om te leren over het verliezen van gewicht

Hoe om te leren over het verliezen van gewicht

Gewichtsverlies is meer dan het afstoten van een paar kilo. Het is een streven naar een levensstijl van goede voeding en lichaamsbeweging. De verandering wordt best gedaan na onderzoek naar de rages uit de informatie die u daadwerkelijk zal helpen differentiëren. Gelukkig is de Amerikaanse regering, uw arts en vele medische instellingen bieden hulpmiddelen om te leren hoe om gewicht te verliezen. Je hoeft alleen te weten waar ze te vinden.

Instructies

•  Praat met uw arts. De persoon die uw medische geschiedenis en de huidige kwalen weet is de beste referentie op het beste plan van het gewichtsverlies voor u. Artsen kunnen een dieet en lichaamsbeweging plan op maat voor mensen met hartaandoeningen, diabetes, metabole voorwaarden, evenals voor mensen die mogelijk een risico van dergelijke omstandigheden.

•  Studie van de US Department of Agriculture's dieet voedsel suggesties. Ook wel de USDA, het agentschap heeft gemaakt en herzien de voedselpiramide door de jaren heen voor gebruik als een gids voor porties voedsel nodig is voor een gezond lichaam. Het bureau levert ook gidsen voor mensen op zoek om gewicht te verliezen, zoals de resource "Stappen naar een gezonder gewicht". Verken de mypyramid.gov site voor informatie over de soorten voedsel dat je moet eten, evenals de juiste porties.

•  Neem contact op met een aantal van de toonaangevende medische instituten in de VS voor informatie. De Mayo Clinic, Cleveland Clinic, Johns Hopkins en nog veel meer aanbod gewicht management informatie en programma's. Veel van de informatie is niet bestemd zijn voor gewichtsverlies chirurgie. De ziekenhuizen bieden plannen, dieet en lichaamsbeweging suggesties, plus links naar andere bronnen. Om meer van deze te vinden, een zoekopdracht uitvoeren met behulp van gewichtsverlies sleutelwoord gevolgd door een spatie en ofwel .org of .edu.

•  Contact met een commercieel gewichtscontrole programma. De populaire, zoals Weight Watchers, Jenny Craig en Nutrisystem bieden allemaal middelen voor mensen op zoek om gewicht te verliezen. Hun programma's zijn ontworpen om mensen een boost het nieuwe gezonder gewicht te geven bij het vaststellen van de levensstijl die nodig zijn om gewicht te verliezen, en te onderhouden. Met de middelen die deze programma's in onderzoek gewichtsverlies methoden, elk een ander middel voor het verminderen van lichaamsvet.