Hoe om te leren om te doen NAET

Hoe om te leren om te doen NAET

Nambutripad's Allergie Eliminatie Technieken (NAET) is een vorm van alternatieve geneeskunde ontwikkeld door Dr Devi S. Nambudripad in 1986 De onderliggende theorie is dat de meeste ziekte wordt veroorzaakt door een niet-gediagnosticeerde allergieën en de techniek maakt gebruik van energie balanceren testen en behandeling, en is gebaseerd op acupunctuur , acupressuur, homeopathie, chiropractie, kinesiologie, en nutritionele benaderingen. NAET verschilt van de traditionele westerse geneeskunde in dat het niet-invasieve en geen drugs gebruiken. Zodra een allergie voor een voedingsmiddel of een milieu-stof wordt gewist, hoeft u niet om de stof te vermijden, volgens NAET. NAET eist zijn technieken te ontdekken en te genezen, door het opruimen van energie blokkades, vele chronische ziekten en klachten die niet reageren op de conventionele geneeskunde.

NAET beoefenaars moeten over een licentie artsen voordat ze NAET training, maar blijven onafhankelijk beoefenaars en werken niet voor NAET. Leken kunnen leren over NAET door behandeling ondergaan bij een van de op de NAET website beoefenaars, maar kan er niet de officiële training. Als u een MD, acupuncturist, chiropractor, of andere erkende arts, kunt u de technieken van NAET leren.

Instructies

•  Als u een gekwalificeerde arts, kiezen voor een seminar in de lijst op de website en stuur uw aanvraag en tegen betaling aan NAET.

•  Lees het boek "Say Goodbye to Illness" door Dr Nambudripad. NAET vereist dat je om dit te lezen voordat u het seminar bij te wonen.

•  Neem de basis NAET seminar. Deze tweedaagse seminar wordt aangeboden maandelijks in Buena Park, Californië en uitgevoerd door Dr Nambudripad. Een aantal seminars worden aangeboden in andere landen dan de Verenigde Staten. Je weet hoe je de technieken aangehangen door NAET nadat u het seminar nemen oefenen, en je kunt beslissen of je verder wilt lessen te nemen om een ​​actieve NAET practitioner geworden.

•  Neem de NAET Gevorderden 1 seminar en vereiste examen, als je hebt besloten om verder te gaan met NAET. Je kan dan worden beschouwd als een actieve NAET practitioner en vermeld worden op de NAET website. Je moet ook jaarlijks opnieuw gecertificeerd voor drie jaar en wonen een NAET symposium, plus het voldoen aan de andere eisen aan uw certificering te houden.

Hints

  • Dr Nambudripad heeft verschillende boeken over NAET geschreven, en je kunt er meer over te leren door het lezen van een of meer van hen. Deze zijn informatief en niet bedoeld om zelfhulp zijn.
  • Alle opleidingen van NAET beoefenaars wordt gedaan door Dr Nambudripad. Andere klassen zijn niet goedgekeurd door de NAET en mogelijk niet nauwkeurig.
  • NAET training kan duur zijn, dus zorg ervoor dat je wat je kunt over het te leren voor het maken van de verbintenis.