Hoe om te leren Meditatie & Yoga Online

Hoe om te leren Meditatie & Yoga Online

Zowel meditatie en yoga zijn natuurlijke, therapeutische manier van het elimineren van stress en spanning door middel van ontspanning technieken. Al zijn er plaatsen waar je een yoga instructie klasse of een klasse over hoe om te mediteren kunnen nemen, het internet is een geweldige bron voor het leren hoe om beide te doen vanuit het comfort van uw eigen huis. Gebruik de yoga en meditatie technieken die u leert online om jezelf zowel geestelijk als fysiek te verjongen.

Instructies

•  Bookmark en lees betrouwbare websites gewijd aan yoga en meditatie. Een paar sites de moeite waard zijn MyYogaOnline, DivineWellness.com en MayAllBeHappy.com. Deze websites bevat informatie over hoe te mediteren, ademhalingstechnieken en de juiste yoga houdingen.

•  Kijk instructie yoga en meditatie video's online. Videowebsites als YouTube hebben een overvloed aan Yoga tutorials en meditatie video's. Zodra u meer vertrouwd met yoga en meditatie leert u welke stijlen u liever evenals nieuwe termen te zoeken op video websites. Bijvoorbeeld, kunt u geneigd zijn om te zoeken naar chakra meditatie video's, hatha yoga of specifieke ademhalingstechnieken zijn.

•  Word lid van een yoga of meditatie website. Sommige sites, zoals YogaJournal.com en MyYogaOnline, bieden online communities waar de leden kunnen met elkaar communiceren. Er zijn ook yoga en meditatie groepen op sociale netwerksites zoals Facebook, dat vrij om mee te doen zijn.

•  Luister naar meditatie muziek online. Websites als Live365.com bieden een verscheidenheid aan muziek. Om muziek voor yoga of meditatie te vinden, gewoon zoeken "yoga" of "meditatie" in het zoekvak. Veel gratis streaming muziek websites vereisen dat je advertenties te luisteren, tenzij je een betalend lid bent. Nadat u een gevoel voor de vorm van yoga of meditatie muziek die je ontspant en helpt je te focussen krijgt, overweeg dan het downloaden van je favoriete artiesten albums via iTunes of Amazon.

Hints

  • Word lid van de yoga of meditatie forums voor advies van anderen die net kan beginnen of anderen die beschikken over geavanceerde kennis.
  • Vermijd websites die ad-zwaar of sites die artikelen die elders online te vinden zijn.