Hoe om te leren Lamaze

Lamaze is een kind geboorte techniek ontwikkeld door Dr Fernand Lamaze in 1951. Aan de basis van elke Lamaze klasse is ontspanning, adem en het begrijpen van de reeks van gebeurtenissen die zich voordoen als u de bevalling. Het bevat vaders, als onderdeel van de ervaring te koesteren helpen en ondersteunen u als u vordert. Er zijn veel lessen worden aangeboden door ziekenhuizen en natuurlijke opvoeding organisaties te helpen te leren hoe om te bevallen met zo weinig medische voorspraak mogelijk.

Instructies

Hoe om te leren Lamaze

•  Zoek een Lamaze opvoeder of provider. Er is een lijst van gecertificeerde instructeurs op Lamaze International die kan helpen bij het vinden van uw dichtstbijzijnde leraar. Er zijn groepslessen of privé trainingen beschikbaar, afhankelijk van uw locatie.

•  Als alternatief of in combinatie met een klasse, vinden een Lamaze boek of DVD. Er zijn vele artikelen online beschikbaar die u door het proces. Vergeet niet dat Lamaze uitgegroeid van zowat ademhaling. Het is een mentale discipline en begeleide reis in het creëren van het leven.

•  Oefen de technieken. Of je een klasse hebt genomen of een boek lezen, is het belangrijk dat u en uw partner de methoden die u leert de praktijk. Net als een atleet bereidt zich voor op een wedstrijd, bereidt u zich voor een grote fysieke gebeurtenis die mentale, emotionele en fysieke uithoudingsvermogen vereist. Alleen het lezen van een boek en hopen alles valt op zijn plaats is niet genoeg.