Hoe om te leren Chi Gong

Ook bekend als Qigong, Chi Gong (spreek uit "chee gung") is een Chinese praktijk waarbij een gecontroleerde ademhaling, vloeiende bewegingen en meditatie. Volgens de Qigong Instituut, "qi" verwijst naar de lucht of vitale energie, en "gong" geeft de zelf-discipline van het werken, het cultiveren, en balanceren qi. Het beoefenen van Chi Gong verbetert de algehele gezondheid en welzijn, volgens de Qigong Instituut. Zoals Qigong is gegroeid in populariteit in de VS, is het gemakkelijker geworden om de voordelen van deze oude Chinese geneeswijze verkennen.

Instructies

•  Meld u aan op de website van de Qigong Instituut voor informatie over de geschiedenis en de voordelen voor de gezondheid van Qigong. Het instituut biedt ook nieuws, podcasts en sample Qigong oefeningen om thuis te oefenen.

•  Zorg voor een directory van Chi Gong therapeuten en docenten van de website van de Qigong Instituut. De zoekfunctie stelt u in staat om te zoeken naar Qigong leraren door de staat.

•  Contact Chi Gong instructeurs per telefoon of e-mail over klassen en vergadering tijden. Stel vragen over wat te verwachten en te bespreken elke medische zorgen die u kunt hebben.

•  Schrijf u in voor een beginner-niveau Chi Gong klas en regelmatig de lessen volgen. Net als elke oefening systeem, leren Chi Gong vergt geduld en discipline. Uw instructeur zal u adviseren hoe vaak je moet oefenen.

•  Vul uw klas training thuis met behulp van video's of dvd's. Veel Chi Gong oefening video's zijn gratis beschikbaar op video-sharing websites.

Hints

  • Een arts te raadplegen voordat zij een nieuwe oefening routine. Als u zich duizelig voelt wanneer het beoefenen van Chi Gong, staken de praktijk en uw arts voordat u verder gaat.