Hoe om te kopen Orthotics

Hoe om te kopen Orthotics

Mensen die steunzolen nodig hebben last van pijn in de voet. Pijn voet wordt veroorzaakt door aandoeningen zoals eeltknobbels, eelt, platvoet, fasciitis plantaris, Achilles tendinitis en diabetes. Orthesen de pijn te behandelen en te corrigeren een abnormaal looppatroon. Orthotics zijn ofwel gekocht over-the-counter of zijn op maat gemaakt voor uw voet. De aanschaf van de juiste orthese hangt voornamelijk af van de ernst van uw voet of enkel probleem.

Instructies

•  Maak uzelf vertrouwd met orthesen. De voorkomende soorten zijn wedge inserts, enkel-voet braces, hielkussens, schoenen met een brede teen doos en aangepaste steunzolen gemaakt van een voetschimmel. Het type van orthese bedenkt u koopt is gebaseerd op uw gediagnosticeerd voet probleem. Bijvoorbeeld, is een wig insert best gebruikt als je een platte voet, terwijl een enkel-voet brace helpt tegen reumatoïde artritis pijn.

•  Raadpleeg uw arts. Beschrijf uw klachten en eventuele andere problemen, zoals been, heup-of rugklachten. Op basis van haar bevindingen zal ze van orthesen adviseren of u doorverwijzen naar een podoloog voor verdere evaluatie. Een podotherapeut is een arts die is gespecialiseerd in de behandeling van de voet, enkel en onderbeen aandoeningen.

•  Haal je recept. Als u voorgeschreven bent een over-the-counter (of OTC) orthese aankoop uit uw plaatselijke drogist, apotheek of sportieve goede winkel. OTC steunzolen kunnen worden gekocht voor minder dan $ 50. In ernstige voetproblemen kunnen ze een op maat gemaakte orthesen voorschrijven. Op maat gemaakte orthesen kost minstens $ 300 en zijn verkrijgbaar bij uw podotherapeut.