Hoe om te kopen High School Health Insurance

Ervoor zorgen dat een middelbare school student heeft een adequate ziektekostenverzekering kan helpen voorkomen worden overrompeld in het geval van ziekte of letsel. Het vinden van een zorgverzekeraar die binnen uw budget en dekking verwachtingen voldoet neemt een zorgvuldige planning. Laat je niet beperkte middelen of uitstel zijn de reden van uw middelbare school student heeft geen ziektekostenverzekering.

Instructies

•  Bepaal het risico. Krijgen de studenten een volledig lichamelijk om rekening te houden met reeds bestaande gezondheidsproblemen. De aanwezigheid van bepaalde voorwaarden kan de dekking van de kosten te verhogen of te diskwalificeren de student uit een bepaald beleid. Als de middelbare school student is betrokken bij sportieve activiteiten, kunnen extra sportuitzendingen een vereiste zijn.

•  Controleer het beschikbare budget. Weten hoeveel geld je hebt om mee te werken kan helpen beperken uw opties. In het algemeen, de aankoop van de school gesponsord ziektekostenverzekering is goedkoper dan de aanschaf van een particuliere verzekering. Dit komt omdat de groep plannen worden onderhandeld tegen een disconteringsvoet. Hoewel deze optie goedkoper kan zijn, kan er niet evenveel dekking mogelijkheden. Het kiezen van de plannen die het mogelijk maken op maat op basis van reizen van de student, de algehele gezondheid en sportieve participatie kan ook geld besparen.

•  Prijs verschillende dekking opties. Zoeken naar directe aanbieders zoals HTH Worldwide en United Health Group Incorporated. Hoewel deze bedrijven bieden wel groep plannen door verschillende schoolsystemen, ze bieden ook individuele student plannen. Dit is een handige optie als groep inschrijven deadlines worden gemist. Pas uw plan door het toevoegen van tandheelkundige, sport en 24-uurs dekking opties.

•  Zet de dekking op een bestaande verzekering. Neem contact op met uw huidige zorgverzekeraar voor een offerte. Vraag voor een uitsplitsing van dekking opties zoals kortingen voor inschrijving in familie plannen. Als de inschrijving periode is verstreken, vragen wanneer de nieuwe dekking kan worden toegevoegd. Overwegen het veranderen van het bestaande beleid om de dekking meer betaalbaar te maken.

•  Koop de dekking via de school gesponsord verzekeraar. Neem contact op met de school administratie voor inschrijving richtlijnen en een applicatie. Dit is vooral belangrijk omdat effectieve dekking datums worden vooraf bepaald door contract overeenkomst van de regering. De enquête van de beschikbare dekking opties om een ​​pasvorm voor uw budget te vinden. Bijvoorbeeld, geld besparen door te kiezen voor plannen die alleen voorzien in de dekking tijdens de schooluren en na-uren-activiteiten. Overweeg de aanschaf van deze groepsverzekering als een aanvullend beleid zelfs als de student reeds onder een primaire polis wordt gedekt.

Hints

  • Denk aan het aanvragen van een laag inkomen Medicaid als je niet in staat om studenten ziektekostenverzekering veroorloven bent.
  • Voorkomen dat de aankoop beleid voordat het lezen van de dekking details. Sommige plannen zijn moeilijker te veranderen dan andere.