Hoe om te koken met witte truffel olie

Gemaakt met olijfolie, wordt witte truffel olie doordrenkt met de essenties van delicate witte truffel paddenstoelen. Deze hoogwaardige en luxe kruiden olie wordt gebruikt in een verscheidenheid van high-end recepten - en een heel beetje gaat een zeer lange weg. Weten hoe om te koken met dit delicate paddestoel olie niet vereist dat u een culinaire graad te houden. Zelfs de beginnende kok kan eenvoudige maaltijden geven een dure en verleidelijke smaak door met inbegrip van witte truffel olie in de recepten.

Instructies

Motregende Witte Truffel olie

•  Bereid aardappelpuree, gebakken aardappelen of andere zetmeelrijke gerecht zoals je normaal zou doen.

•  Voeg een theelepel. boter 1 oz. van witte truffel olie in een kleine, magnetronbestendige schaal. Verhit in de magnetron gedurende 25 seconden of totdat de boter en witte truffelolie mix samen.

•  Besprenkel het mengsel over de zetmeelrijke zijkant van uw keuze om alle boter te vervangen. Dit zorgt voor een uitbarsting van robuuste smaak aan uw recept. U kunt ook motregen witte truffel olie over gegrild vlees, groenten en een breed scala van andere culinaire mogelijkheden. De keuze is aan jou. Motregende witte truffel olie is een van de beste manieren om te koken met het.

Frituren White Truffle Oil

•  Voeg 2 oz. witte truffelolie tot 6 oz. arachideolie. Dit verdunt de witte truffel olie om het verder te rekken, zonder afbreuk te doen aan de smaak. U kunt ook vervangen door pinda-olie met een andere bakolie van uw keuze.

•  Voeg de olie die u hebt gemengd om een koekenpan.

•  Bak de uien en andere groenten in dit witte truffel frituurolie. U kunt ook brood vlees en andere artikelen voor het bakken in deze olie. Witte truffelolie voegt een lekkere kick om gefrituurd voedsel zoals tempura garnalen of gepaneerde gevulde karbonades.