Hoe om te herstellen van Roux-en-Y Gastric Bypass Chirurgie

Hoe om te herstellen van Roux-en-Y Gastric Bypass Chirurgie

Een Roux-en-Y gastric bypass is veruit de meest voorkomende bariatrische chirurgie. Nadat deze operatie zullen patiënten vinden dat ze minder eten voedsel en dat hun lichamen absorberen minder calorieën uit het voedsel dat ze eten. Patiënten besteden 2-5 dagen in het ziekenhuis en hervatten beperkt reguliere activiteiten in 2-4 weken. Om volledig te herstellen van Roux-en-Y gastric bypass operatie, moeten patiënten committeren aan veranderingen in hun dieet en hun oefeningen. Lees verder om te leren hoe om te herstellen van Roux-en-Y gastric bypass operatie.

Instructies

•  Anticipeer op het nemen van drie tot zes maanden om fysiek en emotioneel te herstellen van Roux-en-Y chirurgie.

•  Verwacht om 50 tot 100 procent van je verwachte gewicht te verliezen binnen 18 tot 24 maanden na de operatie.

•  Wees voorbereid op aanvallen van depressie en na de operatie. Bericht bariatrische chirurgie depressie komt voort uit twee bronnen: veranderingen in je lichaam chemie en voeding, alsmede de eliminatie van voedsel als een emotionele kruk.

•  Begin wandelen onder begeleiding als de dag na de operatie zo snel. Loop meerdere keren per dag geleidelijk verhogen van de tijd en afstand. Niet hervatten zware inspanning voor zes tot acht weken.

•  Begrijp dat verminderde energie en spierzwakte kan een deel van het eerste herstel proces. U zult moeten eten aanmerkelijk minder voedsel en absorberen slechts een gedeelte van dat voedsel. Uw lichaam heeft tijd nodig om zich te wennen aan deze veranderingen.

•  Snel van alle andere dan water voedsel voor de eerste week. Vasten kan je lichaam om te genezen. Een water snel helpt ook uw arts om lekken hechtingen te ontdekken.

•  Vul uw dieet met vitaminen, met name ijzer en calcium. Dit is vooral belangrijk bij premenopauzale vrouwen.

•  Realiseer je dat de dumping syndroom is een onaangename, vaak voor en meestal tijdelijk neveneffect van bariatrische chirurgie. Dumping syndroom is een reactie op een dieet met veel koolhydraten gekenmerkt door zwakte, na de maaltijd zweten, buikpijn en diarree.

•  Opmerking tekenen van hernia, die gemeenschappelijk zijn na Roux-en-Y gastric bypass operatie. Rapport pijn, gevoeligheid, zwelling of de aanwezigheid van een abdominale massa onmiddellijk aan uw arts.

•  Controleer uw incisiewonden tekenen van infectie. Ontslag uit wonden is normaal. Informeer uw arts als de lozing van kleur verandert of wordt smerig ruiken.

•  Kijk uit voor bloed in de ontlasting of zwarte ontlasting. Neem contact op met uw arts onmiddellijk indien een van beide optreedt. Als u niet in staat om met uw arts te bereiken zijn, een bezoek aan de spoedeisende hulp.

Hints

  • Mensen die ondergaan Roux-en-Y gastric bypasses vaak het gevoel dat het zware werk van het verliezen van gewicht is voor hen gedaan. Vaak maagomleidingschirurgie leidt tot dramatisch gewichtsverlies, maar dat gewichtsverlies komt niet zonder werk en het is mogelijk om de gewichtstoename zelfs na de operatie.