Hoe om te herstellen van dwangmatig overeten

Dwangmatig overeten, een ernstige eetstoornis, blijft om te eten als je vol bent, consumeren meer voedsel dan nodig is. Zo niet gearresteerd, dwangmatig eten kan leiden tot gevoelens van hopeloosheid, evenals ernstige gezondheidsproblemen. In plaats van op te geven, kunt u profiteren van het herstel middelen. Naast het zoeken naar professionele begeleiding en veranderende eetgewoonten, deelnemen aan praatgroepen, met gebruikmaking van alle recovery tools beschikbaar.

Instructies

•  De eerste stap in het herstellen van dwangmatig overeten realiseert thereâ € ™ sa probleem. Iemand die dwangmatig eet kan niet herstellen totdat naar boven aan het feit dat hij is verslaafd aan voedsel, het toelaten van machteloosheid over zijn eetstoornis. Het is slechts door overgave aan een hogere macht, op zoek naar steun van andere dwangmatige eters, en het gebruik van de instrumenten van herstel dat deze eetstoornis kan worden gestopt.

•  Zoek een steungroep van anderen die verslaafd zijn aan voedsel en een ontmoeting met hen regelmatig. Non-profit 12-stappen herstel organisaties zoals Anonieme Overeters (OA) en Voedsel Anonieme Verslaafden (FAA) aanbieding bijeenkomsten in bijna elk gebied van de wereld. Bel de wereld hoofdkwartier van Overeaters Anoniem op (505) 891-2664, of voedsel Anonieme Verslaafden op (561) 967-3871, naar een lokale bijeenkomst te vinden.

•  Zoek een sponsor. Een sponsor is iemand whoa € ™ s behaalde succes werkt een recovery programma en is beschikbaar aan anderen die worstelen nog steeds helpen. Na het kiezen van iemand die je voelt dat je kan helpen, bel dan uw sponsor regelmatig voor morele steun, maar ook voor hulp bij een levensmiddel plan.

•  Zoek een voedsel plan dat zal u helpen te stoppen overeten dwangmatig. Hoewel OA raadt een standaard eten plan tijdens vergaderingen, de meeste leden geloven in weg te blijven van ingrediënten zoals suiker en witte bloem die leiden tot dwangmatig overeten. Om de juiste voeding plan voor te vinden, raadpleeg dan uw sponsor of arts. Dan, dagelijkse oproep (of e-mail) uw sponsor om uw maaltijd plan voor verantwoording melden.

•  Werken aan een 12-stappen programma. Naast de ontmoeting met anderen, gaan door elk van de 12 OA stappen van herstel met uw sponsor, buiten vergadering. Werken de stappen van een recovery programma betekent dat je elke stap, één stap tegelijk te nemen, en toepassen op je leven. De 12 OA stappen van verwerking zijn gebaseerd op de 12 stappen van Anonieme Alcoholisten.

•  Gebruik al je recovery tools. Naast het hebben van een sponsor, gebruiken andere instrumenten van herstel zoals telefoon. Het is belangrijk om uit te reiken en bel-leden in je OA steungroep tussen de vergaderingen. Andere recovery tools omvatten opschrijven je emoties in een dagboek en het lezen van herstel literatuur.

•  Steek je hand uit naar anderen die worstelen met voedsel verslavingen. Wanneer u het bericht van herstel te delen, je jezelf te versterken.

Hints

  • Dona € ™ t zijn dwangmatig over een gewicht van jezelf. Noteer uw gewicht slechts een keer per maand, in plaats van elke dag. Vergeet niet herstellende van dwangmatig overeten is niet over het bereiken van een streefgewicht, maar het veranderen van een ongezonde obsessie met voedsel.
  • Als je in een afgelegen gebied wonen, profiteer van online en telefonische vergaderingen.
  • Blijven terugkomen naar vergaderingen, zelfs als je voelt dat je € ™ t behoefte om te gaan don.
  • Dona € ™ t verwachten dat een snelle oplossing. Herstellen van elke verslaving is een levenslange proces.