Hoe om te helpen met Hunkeren wanneer het proberen om gewicht te verliezen

Hoe om te helpen met Hunkeren wanneer het proberen om gewicht te verliezen

Hunkeren naar voedsel kan uw wilskracht verzwakken en gooi je best gelegde dieet plannen weg uit de koers. Volgens natuurgeneeskundig arts Colleen Huber, NMD, zijn hunkeren vaak veroorzaakt door ofwel stress of hormonale onbalans als gevolg van verkeerde voeding. De meest effectieve manier om te gaan met intense hunkeren naar voedsel is om ze te stoppen voordat zij toeslaan door, ten eerste, ervoor te zorgen dat je na een goed afgeronde dieet en lichaamsbeweging plan, en ten tweede door het terugdringen van hen met een gezonde, maar het behoud van snack.

Instructies

•  Aan ten minste 30 minuten van matige lichaamsbeweging dagelijks kan helpen voedsel onbedwingbare trek te verminderen op een aantal manieren. Eén, het geeft je lichaam nuttig hormonen, zoals serotonine en endorfine. Het vermindert ook je focus op voedsel door het houden van uw lichaam en geest bezig met de activiteit bij de hand.

•  Voorkom stress geïnduceerde onbedwingbare trek door het nemen van voldoende nachtrust (ten minste acht uur), het nemen van enige tijd elke week om hobby's die u genieten en tijd doorbrengen buiten, naar de psychologische voordelen van natuurlijk zonlicht oogsten doen.

•  Om uitdroging te voorkomen en houdt uw maag vol gevoel, veel water drinken. Hoewel light frisdranken kan bijdragen aan vermindering van een aantal calorieën, ze zijn niet een optimale keuze (in vergelijking met water) voor gewichtsverlies of onbedwingbare trek. In feite, light frisdrank en obesitas werden gekoppeld in een studie van 2005 gepresenteerd op de jaarlijkse bijeenkomst van de American Diabetes Association in San Diego door Sharon P. Fowler, MPH, en collega's aan de Universiteit van Texas Health Science Center in San Antonio.

•  Behandel uw directe hunkeren met een gezonde, hunkering-specifieke snack. NaturopathyWorks.com en Mayoclinic.com elk bieden een verscheidenheid aan recepten voor gezonde snacks die hoog-vet, hoog-suikergehalte snacks kan vervangen. Zorg ervoor dat u premade snacks te houden met u te allen tijde.

•  Eet een snack van complexe koolhydraten, zoals volle granen, fruit of groenten. Het eten van gezonde complexe koolhydraten tijdens de maaltijd of voor een hapje zal hunkeren naar te beteugelen en houd je langer vol, dat je ervan weerhoudt uiteindelijk het eten van voedingsmiddelen die veel erger zijn. Volgens Dr Huber, het eten van complexe koolhydraten tijdens een verlangen kan ook verhogen serotonine niveaus.

Hints

  • Als je hunkert naar chocolade, wordt je lichaam echt verlangen magnesium zodat je rauwe noten en fruit moeten eten.
  • Als je verlangen vette vette voedingsmiddelen, wordt je lichaam echt verlangen calcium. Eet broccoli of kaas.