Hoe om te helpen een Kid Lose Weight Fast

Hoe om te helpen een Kid Lose Weight Fast

Als uw kind te zwaar is, is het waarschijnlijk omdat hij al het eten mesten, calorierijke voedingsmiddelen en niet krijgen van voldoende beweging. Om te bepalen of uw kind te zwaar is, zal een kinderarts zijn gewicht in vergelijking met andere kinderen van dezelfde leeftijd en lengte. Als uw kind zwaarder is dan 95 procent van de andere kinderen, hij beschouwd als overgewicht. Om u te helpen uw kind snel gewicht te verliezen, moet je hem gezond te eten, zonder een drastische beperking van calorieën.

Instructies

•  Zorg ervoor dat de hele familie eet gezonder voedsel, niet alleen het kind met overgewicht. Maken het verliezen van gewicht een familie inspanning, want het meest waarschijnlijk, als uw kind is het eten van ongezond voedsel, de rest van de familie doet dit ook. Eet maaltijden samen als een familie aan de eettafel, dus de focus ligt alleen op het geconsumeerde voedsel.

•  Zorg voor gezonde maaltijden voor uw kind om te eten. Omvatten voedingsmiddelen uit alle groepen levensmiddelen, met inbegrip van groenten, fruit, vlees, gevogelte, granen, bonen, onverzadigde vetten en zuivelproducten. Vermijd Frituren; stoom, braden of kook ze in plaats daarvan.

•  Geef uw kind af en toe aflaten, zodat haar gezonde eetgewoonten zijn makkelijker te onderhouden voor de lange termijn, en zodat ze niet het gevoel beroofd. Zorg voor de occasionele pizza slice, ijs en verjaardagstaart. Beperk fastfood tot een keer per week.

•  Laat niet meer dan twee uur per dag voor de televisie te kijken, videospelletjes spelen of surfen op het internet. Motiveer uw kind om meer actief te krijgen. Join school en de gemeenschap sportprogramma's zoals basketbal, volleybal, voetbal en honkbal. Ga op familie wandelingen of fietstochten.

•  Werk samen met de kinderarts of diëtist van uw kind als uw inspanningen niet werken, of uw kind weigert mee te werken. Laat de arts praten met uw kind, omdat kinderen soms voor buitenstaanders gemakkelijker dan ze doen hun eigen ouders te luisteren.