Hoe om te genezen van een schouder uit de kom Fast

Als je lichaam de meeste mobiele joint, je schoudergewricht is in staat om te bewegen in meerdere richtingen. Hoewel dit een aanzienlijk voordeel in termen van beweging, het maakt ook het schoudergewricht zeer gevoelig voor verwondingen, vooral dislocatie. Neem deze stappen om te helpen genezen van een ontwrichte schouder snel.

Instructies

•  Neem contact op met een arts meteen als u denkt dat u uw schouder hebt ontwricht. Symptomen van een ontwrichte moet zijn zwelling, zwakte, gevoelloosheid en blauwe plekken. Op zoek onmiddellijk medische hulp zorgt ervoor dat uw ontwrichte schouder geneest snel en minimaliseert uw kansen voor verdere complicaties. De arts zal een proces genaamd gesloten reductie, die zorgvuldig bestaat uit het plaatsen van de bal van de bovenarm bot terug in het gewricht socket voeren. Het plaatsen van de arm bot terug in het gewricht socket moet de ernstige pijn te verlichten.

•  Houd de schouder geïmmobiliseerd een tijdsperiode. Immobilisatie wordt vaak bewerkstelligd door een slinger, en de periode kan zolang 3-4 weken.

•  Laat je schouder zo veel als je kunt in de weken dat de dislocatie volgen.

•  Ice schouder, terwijl het nog steeds het gevoel pijnlijk voor ongeveer 20 minuten per keer, 3-4 keer per dag.

•  Voer de revalidatie-oefeningen aanbevolen door uw arts na de pijn en zwelling zijn verdwenen. Begin met zachte spier-toning oefeningen. Na een paar weken, op te nemen gewicht opleiding.

Hints

  • Elke revalidatie na een schouder dislocatie moet geschieden onder de zorg van een arts.