Hoe om te genezen depressie met carrosserie

Depressie is een ernstige medische aandoening die meestal wordt behandeld met een combinatie van medicatie en psychotherapie. Er zijn een aantal alternatieve manieren om depressie of zelfs een conventionele benadering vullen. Alternatieve geneeswijzen, ook wel bekend als complementaire geneeskunde of carrosserie is een andere optie om depressie te behandelen. Sommige vormen van de carrosserie, zoals yoga, reiki en massage therapie kan ook helpen om angst en stress die gewoonlijk worden ervaren door mensen die lijden aan een depressie te verminderen. Een combinatie van benaderingen levert meestal de meest positieve resultaten.

Instructies

•  Zoek een carrosserie methode die geschikt is voor u. Sommige opties onder meer yoga, diepe ademhalingsoefeningen, aromatherapie en massage therapie. Een gecombineerde aanpak is meestal het beste. De combinatie van yoga met een wekelijkse massage is een geweldige manier om je humeur op te tillen. Yoga werkt door het stollen van de mind-body verbinding die veel mensen die lijden aan depressie los. Het versterkt ook het bewustzijn van je innerlijke zelf. Massage werkt door het losmaken van de spieren en weefsels van het lichaam die een diepgeworteld gevoel van welzijn geeft. Acupunctuur en aromatherapie worden ook vaak samen worden gebruikt voor soortgelijke resultaten.

•  Leer uw dosha. In ayurveda een individu wordt beschouwd als een combinatie van vijf elementen aanwezig in de natuur. Dit zijn ruimte, lucht, vuur, water en aarde. Deze elementen zijn gecombineerd in elk individueel te vormen zogenaamde "dosha." Er zijn drie belangrijke dosha's: Vata, Pitta en Kapha. Volgens de ayurvedische traditie, wordt depressie vooral veroorzaakt door een onbalans in de dosha's. Een ayurvedische arts kan u helpen uw dosha bepalen en voorschrijven u een zeer specifiek dieet, samen met gemeenschappelijke kruiden die u zullen helpen uw evenwicht te herstellen.

•  Zorg goed voor je lever. Volgens de Chinese traditie, wordt een depressie veroorzaakt door een leverziekte of een storing. Help uw leverfunctie op een optimaal niveau met tonics zoals mariadistel, water met citroen, en bitter bladgroenten. Vermijd alcohol, die is niet alleen een kalmeringsmiddel, maar ook schade aan je lever.

•  Neem een supplement. Sint Janskruid en Passiebloem zijn met succes gebruikt in de alternatieve geneeskunde voor vele jaren om depressie te behandelen. Praat met uw kruidkundige voor aanbevelingen over het merk en de dosering. Als u medicatie voorgeschreven krijgt, zorg ervoor dat u uw arts te raadplegen voordat u begint met een aanvullende therapie.

•  Tot slot, wijzigingen aanbrengen in uw levensstijl. De meeste alternatieve geneeskunde artsen waaronder kruidendokters, homeopaten en acupuncturisten zullen bepaalde veranderingen in levensstijl in combinatie met therapie aanbevelen. Als u last heeft van een depressie kun je de motivatie om te oefenen of te koken een gezondere maaltijd, maar zelfs kleine veranderingen zal een groot verschil maken en kan gedaan worden ontbreekt. Wandelen voor een paar minuten per dag is een grote vorm van oefening en wordt gezegd om te helpen stimuleren uw humeur. Begin uw dag met een gezond ontbijt, zoals havermout en appels in plaats van alleen maar koffie zal ook helpen. Zelf-liefde is een essentieel onderdeel van de genezing en verzorging van je lichaam is een van de grootste daden van zelfliefde.