Hoe om te gaan met verslavend gedrag

Verslavend gedrag is een aandoening die vaak met een obsessief-compulsieve stoornis. Vele malen iemand die je lief is het uitvoeren van repetitieve taken die ze niet eens weten dat ze doen op een routine-basis. Daartoe behoren onder meer het controleren van deuren meerdere malen om ervoor te zorgen dat ze worden opgesloten, het controleren van de kachel een specifiek aantal keren 's avonds voor het naar bed gaan, of andere gedragingen. Je zou zelfs kunnen tekenen van verslavend gedrag zelf, zonder het te weten. Hier zijn een aantal manieren om te gaan met verslavend gedrag.

Instructies

Hoe omgaan met verslavend gedrag

•  Confronteer de persoon die vertoont wat u overwegen om verslavend gedrag. Vraag hen of ze beseffen wat ze aan het doen zijn is niet typisch door de meeste mensen beschouwd. Vele malen iemand met verslavend gedrag is dit gedrag had zo lang ze niet beseffen is het ongebruikelijk. Er is geen garantie dat het aanpakken van het gedrag met hen zal het stoppen. Het kan een goede stap om al te proberen voordat u extra stappen zijn.

•  Maak obstakels voor die bepaalde verslavend gedrag. Als uw dierbare heeft er een gewoonte van het controleren van de kachel meerdere keren voordat je naar bed, geef hem een ​​reden om naar bed te gaan zonder controle van de kachel. Verras hem op een avond door hen leiden naar de slaapkamer van hun hand voor "andere belangen". Als u wilt gaan tot het uiterste, probeer blinddoeken hen en leidt hen naar bed door het huis. Dit zal de mogelijkheid om aan de verslavend gedrag of obsessieve compulsieve stoornis te elimineren.

•  Verwijder die persoon uit de omgeving die hun verslavend gedrag mogelijk maakt. Misschien is de persoon met verslavend gedrag moet iets op een bepaalde tijd te controleren elke nacht. Regelen voor u en hen te zijn op een plaats waar de controle dat item is niet mogelijk. Dit kan moeilijk zijn op het eerste, maar met repetitieve versterking zouden ze langzaam interesse in hun verslavend gedrag te verliezen.

•  Neem je geliefde om een arts te zien of hun verslavend gedrag gevaarlijk is voor zichzelf of iemand anders. Soms heb je misschien verslavend gedrag of obsessief-compulsieve stoornis als "kleine eigenaardigheden" ontslaan. Dat zou ok in veel gevallen, maar als deze "quirks" ook activiteiten die schadelijk zijn voor die persoon of anderen kunnen zijn, moeten zij door een vakman worden. Leg aan uw geliefde dat je je realiseert dat ze niet het risico wanneer zij aan het doen zijn dit gedrag te zien, maar je houdt van hem en wil helpen veilig te houden hem.

•  Roep de hulp van anderen die je geliefde weten. Vergeet niet dat u niet hoeft te de enige die het helpen van uw geliefde te overwinnen hun verslavingsgedrag of obsessief-compulsieve stoornis. Vraag andere vrienden van hen te wijzen op het gedrag van hun, als het waarnemen. Vraag die vrienden om je te helpen bij het bedenken van manieren om je geliefde van de prikkel die het verslavend gedrag inspireert verwijderen.

Hints

  • Help je geliefde te zien van de voordelen van het stoppen van het verslavend gedrag. Niet confronterend zijn, maar duidelijk maken dat u probeert om hen en de voordelen die uw hulp verstrekt helpen.
  • Niet al te confronterend zijn. Soms is iemand met verslavend gedrag kan agressief worden als ze het gevoel dat u hen te dwingen te veranderen tegen hun wil. Probeer ze willen om hun gedrag te veranderen in plaats daarvan.