Hoe om te gaan met Rugpijn & Reumatoïde gewrichtspijn

Reumatoïde artritis leidt tot gewrichtspijn en stijfheid. Vrouwen zijn meer geneigd om reumatoïde artritis te ontwikkelen. In ernstige gevallen kan artritis uw vermogen om te lopen, te oefenen over of voorwerpen beïnvloeden. Sommige patiënten met artritis ook te maken met pijn in de rug in combinatie met stijfheid van gewrichten. Gelukkig zijn er manieren om de gezamenlijke en rugpijn te verlichten.

Instructies

•  Behandel matige reumatische gewrichts-en rugpijn met over-the-counter remedies. Pijnstillers die zonder recept verkrijgbaar zijn nuttig voor de behandeling van milde artritis en rugpijn. Gebruiken drugs zoals naproxen-natrium, ibuprofen en aspirine om de ontsteking te stoppen. Volg de instructies.

•  Controle ontsteking met medicijnen. Rug en reumatoïde gewrichtspijn mag niet reageren op over-the-counter drugs. Om ontsteking en pijn te verminderen, kunt u een recept anti-inflammatoire geneesmiddelen of immunosuppressieve geneesmiddelen vereisen, zoals een cortisone-injectie, prednison of methotrexaat. Bespreek uw opties met een arts.

•  Gebruik een pak ijs. Koude therapie helpt gevoelloos pijnlijke gewrichten en spieren en verlicht ontstekingen. Breng een koud kompres op de gewrichten en rug spieren Achy in 20 minuten intervallen.

•  Ga op een verwarmingselement. Voor pijnlijke rugspieren, kan een verwarmingselement effectief om te ontspannen gespannen spieren en het verlichten van pijn te bewijzen. Ook toepassing van een warmte-pad om de spieren terug in de 20-minuten interval om de pijn te verlichten.

•  Weken in een warm bad. De warmte van een bad of bubbelbad verlicht ook pijn en stijfheid in verband met reumatoïde artritis en pijn in de rug. Neem een ​​Epsom zout bad om de zwelling te verminderen en te kalmeren spieren.

•  Doe lichte oefeningen. Low-impact workouts helpen versterken de spieren en flexibiliteit van de gewrichten te verbeteren. Voor 30 minuten per dag - of drie keer per week - deel te nemen aan een vorm van lichte oefeningen, zoals Pilates, wandelen of zwemmen.

•  Laat je lichaam. Overbelasting of inspannende activiteit terug en artritis pijn kan verergeren. Vermijd activiteiten die verdere schade veroorzaken, en streven naar een goede nachtrust - zeven tot negen uur slaap.

Hints

  • Omega-3-supplementen verminderen ontstekingen natuurlijk, terwijl glucosamine ondersteunt een gezonde, sterke gewrichten.