Hoe om te gaan met post-Natal Depressie

Hoe om te gaan met post-Natal Depressie

Postnatale depressie - of depressie na de geboorte van een kind - is een uitdagende aandoening te behandelen, omdat het duurt meestal de tussenkomst van een andere persoon om daadwerkelijk stappen en hulp krijgen voor de moeder. De moeder is meestal onzeker over wat er gebeurt en kan haar vinger niet op leggen wat er mis is. Ze is gevuld met gemengde gevoelens van vreugde voor de geboorte van een nieuw kind, ongelooflijke bescherming instincten, schuld voor het niet een gelukkige moeder, ontevredenheid met haar lichaam of ongemak van het gebrek aan slaap. De resultaten kunnen worden verwoestende, zowel voor de moeder en kind als postnatale depressie niet wordt behandeld behoren.

Instructies

•  Let op het probleem en stem het aan iemand die je kan helpen. Verschillende organisaties, waaronder Kraamzorg Coalitie (momobile.org/resources.html) bieden u de hulp die u nodig hebt. Stel je voor dat je meer tijd besteden vechten negatieve gedachten dan u geniet van het moederschap en realiseer je niet alleen bent en er zijn een heleboel mensen die door dezelfde dingen als jij.

•  Vraag om hulp bij uw dagelijkse routine. Dit betekent niet alleen van uw echtgenoot, maar ook van de plaatselijke kerken, uw kinderarts, uw moeder en uw gezin. Slik uw trots en beseffen dat voor de gezondheid van uw kind en uzelf, moet u een aantal wijzigingen aan te brengen om te helpen brengen geluk terug in uw huis. Meest waarschijnlijk, zou u blij zijn om je vrienden te helpen, dus laat ze je helpen tot je weer op je voeten.

•  Eet voedzaam voedsel om de zorg voor je eigen lichaam. Tijdens je zwangerschap, heb je waarschijnlijk nam prenatale vitamines en moeten dat blijven doen na de geboorte van uw kind. Als je borstvoeding geeft, is uw baby neemt voeding van u en de extra vitamines helpt jullie beiden. Zorg ervoor dat je eet vers voedsel zo vaak mogelijk en eet extra, maar niet junk food. Uw calorie-inname moet hoger zijn dan vóór de zwangerschap zijn.

•  Sleep wanneer uw baby slaapt. Zich te ontdoen van het idee dat je alleen kunt slapen 's nachts en dat dutjes zijn voor kinderen. Omdat je baby niet slapen door de nacht voor vele maanden, moet u de kunst van het dutten leren gedurende de dag. Zorg altijd dat je baby veilig in haar bedje en dan strek plat en slapen. Drink geen extra cafeïne of de rebound zal je nog meer moe te maken. Werk je een dag rond het schema van je baby tot hij oud genoeg is om te slapen door de nacht. Zelfs na dat, zou je merken dat je nog nodig hebt om een ​​dutje in de middag.

•  Ontwikkel uzelf over de veranderingen die je lichaam doormaakt. Een goede plek om te beginnen is "Women's Health: Depressie tijdens en na de zwangerschap" (womenshealth.gov/faq/depression-pregnancy.cfm#g). Lees boeken uit de bibliotheek die u zullen helpen te begrijpen waarom je niet direct voelt en wat u kunt doen. Deze boeken zijn onder andere "The Emotional U: Postpartum Adjustment" door Jane Honikman en Nancy Lee, 1987, "Het helpen van een moeder Through postpartum depressie: voor vaders, familie en vrienden" door Robert G. Logan, MD, 1989, of "ik ben Luisteren "door Jane Honikman.