Hoe om te gaan met Neusbijholteontsteking

Sinus infecties, ook wel sinusitis, kan zowel pijnlijk en vervelend. En, aangezien deze infecties verscheidene dagen of zelfs enkele weken kan duren verdwijnen, vinden sommige manier verwerken ondertussen belangrijk. Volg deze eenvoudige strategieën om een ​​sinus-infectie te beheren.

Instructies

•  Bezoek uw arts. Terwijl u een aantal home remedies kunnen toedienen om de symptomen te bestrijden, sinus infecties meestal nodig een antibioticum volledig opruimen.

•  Drink een warme drank. Warme dranken, zoals koffie en thee, Verzacht de keel, die vaak ontstoken van de infectie kan worden. Het inademen van de stoom die door de drank helpt ook duidelijk verstopte neusholtes.

•  Blijf gehydrateerd. Sinus infecties kunt u uitdrogen, waardoor je mond voelt droog. Het drinken van veel water en andere heldere vloeistoffen door de dag helpt uw ​​lichaam effectiever bestrijden van de infectie.

•  Investeer in een zoutoplossing neusspray. Deze pijnloze sprays, die kan worden gevonden in drogisterijen, smeer de binnenkant van de neus met een zoutwater-oplossing, die gezwollen en geïrriteerde neus verzacht.

•  Eet gezond. Vitamine A en C zijn zowel nuttig in de strijd tegen infecties van de sinussen. Deze vitamines zijn te vinden in voedingsmiddelen, zoals eieren, wortelen en tomaten. Vasthouden aan voedingsmiddelen die goed zijn voor je helpt ook je lichaam te handhaven de energie die nodig is om een ​​infectie te bestrijden.

•  Luister naar je lichaam. Sinds sinus infecties komen vaak voor, kan je in de verleiding om te gaan over uw normale routine en omgaan met het ongemak, maar vergeet niet dat dit is een infectie die erger kunnen krijgen indien onbehandeld. Als uw sinus infectie veroorzaakt extreme vermoeidheid of koorts, thuis blijven en rust.