Hoe om te gaan met kinderen tandenknarsen at Night

Hoe om te gaan met kinderen tandenknarsen at Night

Pediatric bruxisme is de medische term voor wanneer een kind knarst zijn tanden tijdens het slapen. Deze voorwaarde kan frustrerend zijn voor ouders die zich bezighouden met de ontwikkeling van de tanden van hun kinderen en hun algehele gezondheid. Echter, tandenknarsen worden bereikt door geestelijke gezondheidsproblemen zoals stress en angst, en orale gezondheidsprobleem als tanden die niet zijn uitgelijnd. Daarom kan de resolutie van deze aandoening te vinden met de hulp van een kinderpsycholoog en een pediatrische tandarts.

Instructies

Stress Verminderen Technieken

•  Praat met uw kind over eventuele problemen thuis of op school die kunnen worden veroorzaakt hen angst. Praten over hun angsten vaak kan een helpen bij het verlichten van hun angsten.

•  Zorg voor een rustgevende routine voordat uw kind naar bed gaat. Doe kalmerende aromatherapie geuren in de kamer van uw kind en rustig kalmerende muziek spelen op bed tijd om uw kind wind naar beneden voor het slapen gaan.

•  Verminder de consumptie van cafeïnehoudende voedingsmiddelen en dranken zoals chocolade en frisdrank van uw kind. Cafeïne zal de reactie van het lichaam op stress verhogen en kunnen bijdragen aan tandenknarsen.

•  Laat uw kind geëvalueerd door een kinderpsycholoog of haar stress en angst veroorzaken haar te hebben voortgezet tandenknarsen.

Dental en Nutritional Technieken

•  Verbied je kind van het kauwen op items die niet eten, zoals pennen, fopspenen en kauwgom. Spieren in de kaak kunnen gewend geworden om balde door constante kauwen bewegingen en dit kan bijdragen aan tandenknarsen.

•  Neem een ouder kind voor een evaluatie met een pediatrische tandarts voor de toepassing van een nachtwaker. Dit apparaat is geplaatst in de mond van uw kind tussen de bovenste en onderste tanden en fungeert als een barrière om de tanden te beschermen tijdens balde en slijpen.

•  Verhoog de ​​consumptie van het water van uw kind in de loop van de dag. Tandenknarsen bij kinderen kan het gevolg zijn van uitdroging zijn.