Hoe om te gaan met het zijn gehouden via een Baker Act

De Baker wet is een wet in Florida die het mogelijk maakt een persoon onvrijwillig in een crisiscentrum dat worden gehouden voor 72 uur. U kunt dit alleen doen om een ​​persoon als hij is een gevaar voor zichzelf of anderen wegens geestesziekten of drugsmisbruik. Omgaan met het zijn Baker gehandeld is geen gemakkelijke taak en je kan erg in de war zijn.

Instructies

•  Realiseer je dat dit wordt gedaan voor je eigen welzijn. Je familie wil niet dat je om jezelf te verwonden en heeft de moeilijke beslissing om Baker Act je hebt gemaakt. Begrijp dat deze beslissing niet gemakkelijk gekomen en ze waarschijnlijk voelen vreselijk over.

•  Probeer te ontspannen. De crisis unit kan je onwillekeurig houden voor maximaal 72 uur, dus je hoeft alleen maar te zijn de meest voor 3 dagen op. Paniek zal alleen zorgen dat u meer opgewonden.

•  Vertel de waarheid wanneer gevraagd. U moet een psychiatrisch onderzoek ondergaan, terwijl je er bent en het beste wat je kunt doen is eerlijk zijn met de therapeut. Indien zij oordelen dat je niet nodig hebt om daar te zijn, moeten ze je loslaten. Ze zijn opgeleid om op te sporen liggen dus probeer het niet te liggen om uit te halen.

•  Praat met uw familie en vrienden. Zij kunnen u helpen dingen uitzoeken. Veel mensen hebben naar een dieptepunt te raken voordat ze hulp krijgen, en het ervaren van de Wet Baker kan dat onderaan zijn voor u. Als je laten zien dat je het maken van stappen om de behandeling te krijgen, kan de arts ervoor kiezen om u te vroeg los.

•  Help jezelf als ze je loslaten. Te gaan over je normale leven en blijven gaan werken en gezelligheid. Om behandeling in de vorm van gesprekstherapie of medicijnen kan zeer voordelig zijn. Als je een gevaar voor jezelf geworden tijdens het gebruik van drugs, overwegen te gaan door middel van een detox-programma en het gebruik van een systeem zoals de Anonieme Alcoholisten.

Hints

  • Niet in het bezit van een wrok tegen de persoon in dienst van de Wet Baker. Hij deed het uit liefde en oprecht zorgen over uw veiligheid.