Hoe om te gaan met het hebben van een slecht gebit

Als de ogen zijn de vensters naar de ziel, je glimlach is het venster aan uw persoonlijkheid. Hier is hoe om te gaan met het hebben van een minder dan stellaire gebit, zelfs als ze zijn echt slecht.

Instructies

•  Zie een tandarts. Dit lijkt misschien erg simpel, maar sommige mensen hebben een slecht gebit, omdat ze niet de tandarts regelmatig hoeft te bezoeken als gevolg van angst of gebrek aan financiële middelen om te betalen voor tandheelkundige zorg. Er zijn tandartsen die gespecialiseerd zijn in het behandelen van mensen met een overmatige angst voor de tandarts, of met medicijnen te helpen ontspannen of met muziek of video's om je gedachten te nemen uit de tandheelkundige werk. Als u niet beschikt over tandheelkundige verzekering en kan niet betalen voor uw afspraak, kijk op gratis clinics hij het gebied heeft, of een tandheelkundige school waar ze je zou kunnen zien voor gratis of een verlaagd tarief.

•  Poets je tanden ijverig. Zelfs als u last heeft van verval of extreem scheve tanden, waardoor ze schoon is een must. Rotte tanden laten vaak je met slechte adem, dus het is belangrijk om je mond zo schoon mogelijk te houden. Bestrijk meerdere keren per dag en gebruik pepermuntjes of suikervrije kauwgom om geuren uit je slechte tanden te voorkomen. Als uw tanden extreem scheef, zijn er meer plekken voor plaque te verbergen, dus grondig poetsen is de sleutel.

•  Leer te lachen met je mond dicht. U hoeft niet te knipperen een grote toothy grijns om je persoonlijkheid te brengen. Als u nog steeds te wachten om je tanden vast, staan ​​niet toe dat je verlegenheid te voorkomen dat u genieten van jezelf in groepen. Lach oprecht zonder uw tanden bloot voor iedereen te zien. Probeer niet om uw gezicht te bedekken met je handen als je spreekt of lachen, echter. Dit trekt alleen de aandacht op het probleem gebied.

•  Accepteer dat niemand perfect is. Iedereen heeft een zwakke plek in hun uiterlijk, dat ze verschillende wensen waren. Als uw fout is uw slechte tanden, probeer te accepteren dat en verder gaan.