Hoe om te gaan met gevoelens van depressie of Hopeloosheid

Hoe om te gaan met gevoelens van depressie of Hopeloosheid

Depressie is een medische aandoening die kan ertoe leiden dat u om te voelen apathisch, hopeloos en verdrietig, maar ook invloed hebben op uw zelfvertrouwen, uw bereidheid om te werken of zelfs uit bed te krijgen in de ochtend. Depressie komt vaak voor, vooral bij jonge volwassenen, maar de effecten ervan kan worden gevoeld voor weken, maanden of zelfs jaren. Praten met uw arts of een professional kan u voorzien van hulp, maar u kunt zelf ook helpen. Depressie is een uitdaging en kan je het gevoel alsof je liever helemaal niets te doen, maar heb je meer controle over dan je zou denken.

Instructies

•  Oefening dagelijks, of onderhouden of andere vorm van dagelijkse activiteit. Gewoon een wandeling kan helpen, maar ga voor een korte joggen, gewichten heffen, of een andere vorm van activiteit die u buiten en actief te krijgen. Als je beweegt, je lichaam endorfine, wat kan leiden tot gevoelens van euforie. Dit komt omdat de endorfine als analgetica en sedativa, die hoofdzakelijk verminderen uw pijnperceptie. In vorm blijven kan ook helpen je mentale toestand in het algemeen, terwijl een meer sedentaire levensstijl is meer bevorderlijk voor gevoelens van depressie.

•  Steek je hand uit naar anderen, zoals familie en goede vrienden. Eenvoudige interactie met anderen kan enorm helpen, dus niet afgesloten jezelf af van anderen, zelfs als u vaak het gevoel alsof je helemaal alleen de hele tijd. Tijd doorbrengen rond anderen kunt u te houden van te veel focussen op je depressie. U kunt ook praten met uw vrienden en familie over je depressie zelf. Dit lijkt misschien intimiderend, maar het krijgen van deze gevoelens van uw borst kan wat stress te verlichten en zijn gemakkelijker dan te proberen om alles van anderen te verbergen. Uw dierbaren om je geven en bereid zijn om wat je te zeggen hebt om te luisteren.

•  Noem een anoniem meldpunt, zoals Crisis kliniek of The Listening Ear Crisis Center, vooral als je met suïcidale gedachten. Deze lijnen zullen u verbinding maakt met de mensen die om het even wat je te zeggen hebt kan luisteren. Praten helpt wel, en de mensen die u belt zijn er niet om te proberen om u over te halen iets of u overtuigen van wat dan ook - gewoon om te luisteren. Als u het gevoel overweldigd, paniek of bezorgd, bel een van deze lijnen. Ze zijn volledig anoniem, en ze je niet te melden aan iedereen.

•  Haal diep adem. Het kan gemakkelijk om te verdwalen in je gevoelens van depressie te zijn, en ze kunnen je afleiden met irrationaliteit en voelt u zich nog erger hoe meer je over hen denkt. Vergeet niet om een ​​diep adem om de zoveel tijd nemen om jezelf rustig te houden en breng jezelf terug naar de realiteit. Schrijf zelf een notitie en zet het ergens zul je het vaak ziet om u eraan te herinneren om te ademen en focus.

•  Verander uw dieet om ervoor te zorgen dat u gezond eet. Depressie kan u met een verminderde eetlust en zonder de motivatie om zich te concentreren op het eten goed, maar het eten van het verkeerde voedsel kan zorgen dat u zich nog slechter. Zorg ervoor dat je de dagelijkse voedingsstoffen die je nodig hebt. Zelfs als je iets eenvoudigs als het eten van een fruit en groente bij elke maaltijd, dat zeer veel zal helpen op de lange termijn te doen. Probeer een paar goede maaltijden per dag te eten, in tegenstelling tot snacken de hele dag en in de avond.

•  Zorg voor een slaap schema, dat houdt je uit de slaap onregelmatig en te lang. Depressie kan maken die je wilt in bed liggen de hele dag, of als alternatief, kan het moeilijk maken om in slaap te vallen op alle. Zelfs als je niet kunt slapen, proberen om wat rust te krijgen tijdens de nacht. Weersta drang om op te staan ​​en te lezen, gebruik maken van de computer of televisie kijken. Vermijd slapen in tot de middag of de hele dag door. Wakker zijn tijdens de dag en in slaap tijdens de nacht bevordert een meer "normale" schema dat uw depressie kunnen helpen.

•  Krijg wat zonlicht. Als de huid in contact komt met zonlicht (of liever de UV straling van de zon) produceert vitamine D, waarvan is aangetoond dat veel voordelen voor vele problemen, waaronder depressie gezondheid. Breng wat tijd buiten elke dag, zoals een uur (of meer, als je een donkere huid). Het is onmogelijk om te veel vitamine D hebben, als uw lichaam zichzelf reguleert, maar let op dat je niet de gevolgen zal voelen 's nachts. Het kost tijd om te bouwen vitamine D-spiegel in je lichaam, dus houd het op. Meng dit met uw fysieke activiteit voor de beste effecten.

•  Vermijd drugs en ​​alcohol. Hoewel ze misschien voel je je beter tijdelijk, zullen ze je slechter voelen in de lange termijn. Inspanningen leveren om te roken en minder regelmatig te drinken, en als je al niet doen, de verleiding weerstaan ​​om ze te starten. Het houden van uw lichaam gezond is ongelooflijk belangrijk om ervoor te zorgen dat u een gezonde geest te houden.