Hoe om te gaan met een terminale eierstokkanker Diagnose

Hoe om te gaan met een terminale eierstokkanker Diagnose

Eierstokkanker is een kwaadaardige tumor van de eierstokken, die vrouwelijke voortplantingsorganen zijn. Het ontvangen van een terminale eierstokkanker diagnose is bijna altijd een schokkend en emotioneel verwoestende ervaring. Echter, patiënten met terminale kanker hebben veel middelen tot hun beschikking om hen te helpen omgaan met hun diagnose, ongemak en sterfte, met inbegrip van ondersteuning van groepen en de liefde van vrienden en familie.

Instructies

Be Informed Over ovariumkanker

•  Doe alles wat je kunt om een intelligente patiënt. Behandeling van het onbekende is een van de moeilijkste delen van een terminale ziekte. Als je weet wat te verwachten, coping-is dat veel gemakkelijker.

•  Ja uw arts over alle beschikbare behandelingen, met inbegrip van alternatieve en / of niet-traditionele methoden die kunnen bestaan. Als u van mening dat u nog kan vechten je kanker, kunnen deze behandelingen helpen je vecht je een ziekte. Als u hebt geaccepteerd dat je kanker terminaal is, zullen deze behandelingen helpen verzachten de pijn en symptomen.

Op zoek gaan naar ondersteuning om te gaan met uw diagnose

•  Doe een kanker steungroep. Hoewel vrienden en familie ondersteunend kunnen zijn, kunnen ze niet volledig begrijpen wat je doormaakt. Leden van een eierstokkanker steungroep in staat zal zijn zich in te leven, in plaats van alleen maar sympathiseren met uw beproeving.

•  Zoek troost in het gezin, spiritualiteit en counseling. Er zijn veel plaatsen waar iemand een bron van kracht kunnen vinden wanneer ze vraagt ​​haar eigen. Zoek de bron van externe kracht die voor u werkt.

Kijk naar de Toekomst

•  Gebruik deze tijd om dieper te verbinden met de mensen die je liefhebt. Als u een belangrijke relaties die vervreemd zijn, overweeg dan een gebaar naar die persoon. Als je het geluk hebt om vrienden en familie van wie je houdt te hebben, deel uw genegenheid en bewondering met hen. Hoewel dit is waarschijnlijk een van de moeilijkste periodes in je leven, kan het ook een van de rijkste en meest belangrijke.

•  Doe mee met de strijd. Als je voelt dat goed genoeg is om je tijd aan een organisatie zoals de American Cancer Society vrijwilliger, doe dat dan. Als je te zwak of ziek zijn om je tijd te doneren, kunt u overwegen het doneren van geld. Veel vrouwen vinden dat specifiek het werken met een eierstokkanker gerelateerde organisatie is een zeer lonende ervaring.

Hints

  • Vraag uw arts om te raden middelen om u dat u zal helpen bij het verzamelen van informatie over kanker van de eierstokken en het vinden van een steungroep in uw omgeving.
  • Een terminale eierstokkanker diagnose kan heel natuurlijk leiden tot ernstige depressie. Overwegen het zien van een professionele geestelijke gezondheidszorg te helpen omgaan met dit aspect van uw diagnose.