Hoe om te gaan met een Sinus Hoofdpijn

Als u pijn achter de ogen en je gezicht is mals, dan kun je misschien een sinus hoofdpijn hebben. Misschien had je een koud, en nu elke keer als je je hoofd bewegen de pijn erger wordt. De redenen doen er niet toe; je wil gewoon de pijn te stoppen. Door het kiezen van een geschikte sinus hoofdpijn behandeling, kunt u uw sinus hoofdpijn een verre herinnering.

Instructies

•  Adem stoom. Sommige sinus hoofdpijn zijn het gevolg van droge lucht. Het inademen van stoom kan verlichting geven. Gebruik een luchtbevochtiger, een verdamper of leunen boven een kom heet water met een handdoek over je hoofd.

•  Alternatieve warme en koude kompressen in uw sinussen. Plaats het hete kompressen gedurende drie minuten en de koude kompressen 30 seconden.

•  Gebruik een neusspoeling aan vervuilende stoffen en stofdeeltjes die kunnen bijdragen aan uw sinus hoofdpijn te verwijderen. Deze behandeling zal de grootte van de sinus membranen verminderen, waardoor zij beter uitlekken.

•  Koop een decongestivum of sinus pijnstiller als uw sinus hoofdpijn wordt veroorzaakt door een allergie. Deze zal gewoonlijk één of meer van de volgende stoffen: aspirine, paracetamol, ibuprofen of naproxen.

•  Bezoek een alternatief therapeut voor aanbevelingen over kruidengeneesmiddelen zoals magnolia bloem, mint, chrysant en engelwortel. Sommige therapeuten kunnen ook aan acupunctuur.

Hints

  • Doe wat pepermunt of druivenpitolie in de luchtbevochtiger of kom met warm water te versnellen het ontstuwing proces.