Hoe om te gaan met een lange afstand relatie

Hoe om te gaan met een lange afstand relatie

Een lange afstand relatie is een reis die u neemt met iemand die je can not € ™ t voorstellen dat zonder. Hoewel er kunnen miljoenen andere potentiële liefdes in uw omgeving, niemand te vergelijken met degene die duizenden mijlen weg. Wees gewaarschuwd dat een lange afstand relatie is niet makkelijk zal zijn. Iedereen die dapper genoeg is geweest om te ervaren deze emotionele achtbaan zal eens zijn over een simpel feit. Deze soorten relaties zijn moeilijk. Er zullen momenten waarop het voelt alsof elk bot in uw lichaam pijn en verlangt naar uw significante andere. Paren die zijn hand in hand zal je verlangen naar zijn aanraking te voelen. U vindt deze onbeschrijfelijke afgunst en verdriet voelen wanneer gelukkige koppels lopen door. Als het lot je heeft gegooid in een lange afstand relatie, hier zijn enkele handige coping-tips van iemand die daar is geweest.

Instructies

Hoe om te gaan met een lange afstand relatie

•  Verwachtingen. Aan het begin van uw lange afstand relatie, moet je een serieuze discussie over wat u beiden verwacht te hebben. Regels en grenzen worden besproken. Dit zal helpen om misverstanden te voorkomen en gevoelens kwetsen. Zo zal u worden toegestaan ​​om andere mensen datum? Is de relatie voorbij als je bedriegen of zult u door het? Is hij zo toegewijd als je bent? Zal een van jullie te verhuizen? Hoe vaak moet je elkaar bezoeken? Dit zijn belangrijke vragen die het echtpaar de antwoorden op als hun relatie te laten slagen moeten weten.

•  Blijf loyaal en toegewijd aan de relatie. Verleiding is er altijd, zelfs in de beste relatie. Het leuke jongen op het werk die je overlaadt met complimenten en aandacht kan gemakkelijk problemen spellen voor uw lange afstand relatie. Zelfs als er ISNA € ™ ta kans dat je vriendje zal weten dat je bedrogen, weet u. De schuld van verraad zal roesten en uiteindelijk je relatie te vernietigen. Wees eerlijk tegen jezelf. Kun je echt trouw zijn aan iemand die niet in uw fysieke aanwezigheid? Als je niet kan eerlijk committeren aan trouw, zal je de twee van bespaart u een hoop verdriet op de weg. Zelfs niet beginnen aan een lange afstand relatie als je diep van binnen dat je can not € ™ t zijn trouw aan elkaar te leren kennen.

•  Geniet van elkaar. Dona € ™ t neem je relatie voor lief. Het is moeilijk om de ware liefde in deze wereld zo evident vinden door de miljoenen dating sites op het web. We zijn allemaal op zoek naar iemand om onze hoop en dromen delen. We hebben iemand nodig die naast ons om te reizen op onze lifeâ € ™ s pad. Jezelf gelukkig als je iemand die je helpt om optimistisch te zijn, zelfs wanneer het voelt alsof de wereld is aan het afbrokkelen aan je voeten te vinden.

•  Neem de tijd voor elkaar. Er zijn momenten in het leven wanneer onze levens zijn zo druk dat het moeilijk is om de tijd om adem te halen, maar zijn van cruciaal belang dat je een splinter van tijd voor uw relatie te vinden. Een paar minuten kan een lange weg te gaan bij het handhaven van een succesvolle relatie.

•  Houd een dagboek. Dit zal je gezond verstand te besparen als je je vriendin missen. Noteer momenten die je samen hebt gedeeld en dingen die je laten lachen. Hoewel ze misschien niet met u in de fysieke zin, dit tijdschrift is een herinnering aan hoe bijzonder je relatie is. Het zal de reden waarom je met haar en waarom je bereid bent om zoveel te offeren zijn te versterken.

•  Accepteer dat je zal vechten. Koppels die in een lange afstand relatie kan vaker vechten. Emoties hebben de neiging om zeer hoog oplopen als je niet in staat te zijn met degene die je lief zijn. Woorden kunnen gemakkelijk verkeerd begrepen worden. Elke onenigheid moet worden gezien als een obstakel dat je zal overwinnen en zal je dichter bij elkaar te brengen. Vinden altijd manieren om het probleem dat de strijd veroorzaakt op te lossen. Dona € ™ t laat het weg bij je relatie te eten. Het is beter om te gaan met het en voorbij het.

•  Zeg ik hou van je. Als je relatie is in een fase waarin deze drie belangrijke woorden zijn uitgewisseld, dona € ™ t vergeet om ze te vaak zeggen. Deel je gevoelens met elkaar.

Hints

  • Doe alles wat je kunt om je vriendje te voelen alsof hij is een deel van je leven. Dagelijkse e-mails of sms-berichten zal hem laten weten dat hij in je gedachten, zelfs als je fysiek gescheiden zijn.
  • Doe het onverwachte. Stuur haar een verrassing geschenk of bloemen en dona € ™ t vertel haar over.
  • Vergeet niet hoe belangrijk je relatie is. In gevaar brengen het nooit door vals te spelen. Als je wilt van je relatie, praat met je vriendje voordat je betrokken bij een ander te krijgen. Eindigen altijd een relatie voor het begin van een ander.
  • Doorgaan met je sociale leven te hebben. Ga uit met vrienden en familie. Het nemen van een nieuwe hobby. Het is belangrijk dat u € donâ ™ t isoleren jezelf.
  • Vergeet niet dat er veel interessante dingen in het leven die het ontdekken waard zijn. Streven naar een nieuwe hobby of deelnemen aan een steungroep voor de lange afstand relaties.
  • Realiseer je dat het uiterst moeilijk is om dit type relatie te laten werken.
  • Vrienden en familie kunnen niet begrijpen waarom je wilt lijden door middel van een lange afstand relatie.