Hoe om te gaan met een Delinquent Ziekenhuis Bill

Hoe om te gaan met een Delinquent Ziekenhuis Bill

Ziekenhuisrekeningen zijn vaak zeer duur en soms kan het moeilijk zijn te betalen. Als u niet zeker weet hoe verder te gaan in het omgaan met een ziekenhuis in verband met een medische factuur, heb je geluk. Hieronder vindt u leren hoe dat te doen.

Instructies

•  Heeft het ziekenhuis niet te vermijden. Uw eerste instinct als je niet in staat om een ​​ziekenhuis rekening te betalen bent kan zijn naar het ziekenhuis te voorkomen. Veel mensen doen dit in een poging om de schaamte te vermijden, denken ze gewoon stuur het geld als ze het hebben en dat is dat. Echter, het vermijden zal de situatie nog erger te maken - en kon uw factuur te sturen in collecties, waardoor het op uw credit verslag verschijnen.

Bel het ziekenhuis meteen als u niet in staat om de rekening te betalen bent. Stel met de medische facturatie-afdeling te spreken. Heeft uw factuur handig met het rekeningnummer omcirkeld, en ook zorg ervoor dat je een notitieboekje en potlood of pen handig ook.

•  Document telefoontjes. De pen en papier, zodat je de telefoongesprekken kunnen documenteren. Het maakt niet uit hoe vaak je belt of hoe vaak je met iemand spreekt, schrijf het op. Zorg ervoor dat u de datum en tijd van de oproep, de voor- en achternaam van de persoon die je sprak, wat er gezegd werd (geparafraseerd) en alle andere belangrijke informatie die je het gevoel moet worden opgenomen. Dit is zeer belangrijk in het geval van een geschil later - en je moet weten dat rechtbanken daadwerkelijk gebruik maken van zorgvuldige handgeschreven records in rechtszaken.

•  Leg uw situatie eerlijk. De volgende stap is om uw situatie eerlijk uit te leggen aan de vertegenwoordiger van het ziekenhuis dat u contact opneemt met. Bieden aan bewijs te sturen (zoals salaris stubs, facturen, enz.) En als ze willen om ze te zien, direct faxen van de documenten. Vraag het ziekenhuis vertegenwoordiger indien de verschuldigde saldo kan worden vergeven. Veel ziekenhuizen doen dit voor personen die zich niet kunnen veroorloven, en het wordt gebruikt als een goed doel afschrijving.

•  Ontwikkelen van betaling plannen. Als de vertegenwoordiger niet in staat is om te schrijven-off van de lading, erachter te komen wat voor soort uitkering plannen die zij aanbieden. Onderhandelen met de representatieve, zodat u kunt betalen een comfortabele bedrag per week of maand, totdat de lading is afbetaald. De meeste van de tijd, de ziekenhuizen zijn meer dan bereid om te werken met mensen op deze manier - vooral omdat de meeste keren, weigering om dit te doen kan betekenen dat ze nooit zullen zien een dubbeltje van hun geld.

•  Document alles. Als u zich heeft aangemeld voor een betaling plan of de vertegenwoordiger verteld dat ze uw factuur had kunnen vergeven, moet je om alles te documenteren. Vraag hem of haar om u een brief waarin staat dat uw factuur is vergeven of iets verificatie van de betaling plan te sturen. Ook afgezien van het documenteren van boven uw gesprek, bespaart elke ontvangst van het maken van betalingen op die factuur. Dit zal je helpen als je ooit de heffing op uw credit verslag te vinden, want als je continu geweest te betalen, kunt u de lading te laten verwijderen.

Door het volgen van de bovenstaande stappen, kunt u leren hoe om te gaan met een ziekenhuis in verband met een medische factuur, zodat u financieel boven water kan blijven en nog steeds verantwoordelijk voor uw schulden.