Hoe om te gaan met een bipolaire Agressie

Omgaan met het hebben van een bipolaire stoornis kan een uitdaging zijn. Er zijn twee belangrijke fasen in verband met een bipolaire stoornis: manie en depressie. Beide fasen meerdere symptomen die moeilijk te verwerken zijn. Een van de moeilijkste symptomen van een manische episode is agressief gedrag. Een persoon met een bipolaire stoornis zal iedereen in het midden van een manische episode richten, maar geliefden lopen het grootste risico.

Instructies

•  Leer zelf. Als u een persoon met bipolaire stoornis is belangrijk om de verschillende symptomen bepalen hoe om te gaan. Tijdens een manische episode is het gebruikelijk om verhoogde lichamelijke en geestelijke energie ervaren. Deze verhoogde energie kan leiden tot agitatie en extreme prikkelbaarheid, wat weer kan leiden tot agressief gedrag. Dus wat doe je met deze gevoelens? Het eerste ding is om na te denken. Denk na over de gevolgen van het volgen van deze gevoelens en iemand die van belang kunnen zijn voor jou kwetsen. Het is niet altijd gemakkelijk om te doen, omdat een deel van de manie is ook slecht beoordelingsvermogen en impulsiviteit.

•  Praat met uw arts over het eventueel gebruik van medicatie om een aantal van de symptomen te verlichten en hen gemakkelijker te behandelen maken. Bipolaire stoornis is niet iets dat kan worden opgelost op uw eigen. Zoek iemand die u vertrouwt om uit te praten deze gevoelens die u ondervindt. Een vertrouwde vriend of geliefde kan helpen uitzoeken deze gevoelens en het zal hen ook helpen om te begrijpen wat je doormaakt en de dingen niet persoonlijk op te vatten als je ervaart een episode van manie. Het gebruik van medicatie niet volledig genezen van de effecten van bipolaire maar zullen episodes iets beter beheersbaar.

•  Handel niet over de gewelddadige verlangens. Woede en agressie passeren fasen van bipolaire - vergeet niet dat deze gevoelens zal passeren. Handelend over het verlangen zal alleen verbinding problemen door eventueel met je uiteindelijk gekwetst door een confrontatie of zelfs in juridische problemen. Dingen niet persoonlijk op. Wees eerlijk met jezelf; de wereld is niet opgezet tegen je. Iedereen is niet uit te gaan van hun manier om pijn of woede u. Nogmaals, alleen niet vergeten, de gevoelens zal passeren.