Hoe om te gaan met de negatieve bijwerkingen van een Fast

Hoe om te gaan met de negatieve bijwerkingen van een Fast

Ondanks de potentiële voordelen voor uw lichaam en geest gezond, zijn er een aantal belangrijke negatieve bijwerkingen die u moet bereid zijn om te gaan met voordat je de beslissing om te snel te maken zijn. Er zijn een paar stappen die u kunt nemen om deze bijwerkingen tegen te gaan. Hierdoor zal uw vasten ervaring zo aangenaam en nuttig mogelijk te maken.

Instructies

•  bereid om te gaan met negatieve effecten van vasten die met betrekking tot persoonlijke hygiëne. Vaak voorkomende bijwerkingen van vasten omvatten een toename van acne, zware lichaamsgeur en slechte adem. Het kan nodig zijn om extra deodorant uw tanden passen, zie een dermatoloog voor recept gezicht wast en poetsen vaker dan normaal tijdens het vasten.

•  Vraag uw primaire zorg arts over over-the-counter geneesmiddelen die behandelen de symptomen van het vasten te helpen zonder zich te bemoeien met het ontgiftingsproces. Bijvoorbeeld, hoofdpijn, lichte misselijkheid en constipatie - alle voorkomende bijwerkingen - zijn gemakkelijk te behandelen met medicijnen kunt kopen bij uw lokale apotheek of supermarkt. Toch is het best om uw arts te raadplegen om te bepalen welke van deze medicijnen veiligste en minst waarschijnlijk extra bijwerkingen te produceren zijn.

•  Raadpleeg uw arts over de negatieve bijwerkingen van sap vasten die gerelateerd zijn aan medicijnen die u momenteel neemt. Bijvoorbeeld, moet u voorkomen dat het drinken van grapefruit en granaatappel sappen tijdens een snel als de verbindingen die in deze vruchten de manier waarop medicijnen worden gemetaboliseerd in je lichaam kan veranderen.

•  Heroverweeg uw besluit om te vasten als u lijdt aan diabetes, een lage bloedsuikerspiegel, lever-of nierziekte of een andere chronische medische aandoening. Vasten, vooral in de aanwezigheid van ernstige medische aandoeningen, kan een aanzienlijke bloedsuikerspiegel te verlagen in je lichaam, dat is potentieel levensbedreigend. Soortgelijke complicaties zijn mogelijk met betrekking tot eetstoornissen, epilepsie en vele infecties.

•  Blijf zo gehydrateerd mogelijk terwijl u snel. Vaak voorkomende bijwerkingen van vasten omvatten diarree en braken, wat kan leiden tot ernstige uitdroging en verlies van essentiële elektrolyten in het lichaam.

Hints

  • Je mag heel erg prikkelbaar en onrustig tijdens een snelle geworden. Jezelf toestaan ​​om rauwe groenten of fruit te eten kunnen deze symptomen verminderen.
  • Probeer nooit om direct te vasten voor of na het ondergaan van een chirurgische ingreep.
  • Als u ernstige diarree of braken, is het het beste om je snel onmiddellijk te staken om te gaan met het probleem voordat je lichaam wordt gevaarlijk uitgedroogd.