Hoe om te gaan met de gevolgen van het gebrek aan slaap overdag

Hoe om te gaan met de gevolgen van het gebrek aan slaap overdag

Blijven tot het te laat en niet het verkrijgen van de juiste hoeveelheid slaap kan negatieve effecten hebben op je hebt de volgende dag. Nadelige gevolgen van het gebrek aan slaap kan zijn depressie, vergeetachtigheid, verminderde oordeel en overuren, gewichtstoename. Als u zijn getroffen door het gebrek aan slaap, zijn er verschillende manieren om de situatie dat u zult houden en alert om effectief te maken door middel van de dag te overwinnen.

Instructies

•  Drinkwater kan helpen om slaperigheid te bestrijden overdag. Uitdroging verhoogt het gevoel van vermoeidheid, dus het opvullen op water kan direct een opfriscursus te zijn. Het drinken van veel water zal ook het verhogen van uw behoefte om naar het toilet die u zal helpen om u zo goed wakker. Terwijl in de badkamer, splash een beetje koud water op je gezicht: zij zal ook helpen je wakker en het verhogen van uw alertheid.

•  Als je zit stationaire hele dag, het verhogen van uw beweging zal helpen te vechten tegen de vermoeidheid van een gebrek aan slaap. Een manier om uw positie te verhogen zou zijn om te wandelen of lopen de trap in plaats van de lift. Nemen van de trap krijgt je hart sneller die u wakker recht omhoog te pompen. U kunt ook het verhogen van uw verkeer aan uw bureau door op te staan ​​en het bewegen van je hoofd, armen en benen. Nemen regelmatig een pauze te lopen rond het gebouw of naar buiten om wat zonlicht zijn beide manieren om het gebrek aan slaap vechten. Een wandeling van 10 minuten zal energie te verhogen naar twee uur.

•  Het eten van een gezonde snack is een andere manier om energie te stimuleren. Zoete snacks en drankjes rijk aan cafeïne zal u slechts een tijdelijke verhoging van de energie te geven; gezonde snacks zal u zich beter op de lange termijn te voelen. Sommige hoge energie voedingsmiddelen zijn bonen, fruit, eieren, yoghurt, noten en groenten. Het is ook belangrijk om voedsel goed verteren slapen bestrijden. U kunt dit doen door het hebben van kleine porties voedsel om de twee uur.

•  Diepe ademhaling is een stress verlichten techniek die u kunt gebruiken om vermoeidheid te beheersen. Door diep ademhalen je zal toenemen bloed zuurstof niveaus, vertragen uw hartslag, lagere bloeddruk en de bloedsomloop te verbeteren, direct het verhogen van uw energie. Oefenen diepe ademhalingstechnieken gedurende de dag en in combinatie met andere activiteiten om de effecten van slaaptekort tegen te gaan.