Hoe om te gaan met de bijwerkingen van Levaquin

Hoe om te gaan met de bijwerkingen van Levaquin

Levaquin is een krachtige antibioticum gebruikt om een ​​verscheidenheid van ziekten, waaronder bronchitis en anthrax behandelen. Er zijn verschillende bijwerkingen gerelateerd Levaquin, en wetende wat te verwachten en hoe om te gaan zal u helpen door middel van de behandeling

Instructies

•  Maak uzelf vertrouwd met de ernstige bijwerkingen van Levaquin en de minder ernstige bijwerkingen, zodat je weet wanneer je nodig hebt om onmiddellijk medische hulp te zoeken en wanneer u kunt zelf behandelen uw bijwerkingen veilig.

•  Houd een dagboek bij van ongewone gedachten en gedrag impulsen. Laat uw familieleden of de arts dit tijdschrift beoordelen om ervoor te zorgen dat je niet in gevaar of zelfbeschadiging of anderen. Verward denken en zelfs hallucinaties behoren Levaquin's mogelijke bijwerkingen.

•  Drink veel water. Terwijl het nemen van Levaquin, kunnen kristallen vormen in de urine. Neem je Levaquin met een vol glas water en blijven om meer water te drinken dan normaal om te helpen te minimaliseren of te voorkomen dat kristallen kan vormen.

•  voedingsmiddelen toevoegen aan uw dieet dat combat diarree helpen, want dat is een andere veel voorkomende bijwerking van Levaquin. Eet bananen, kaas en andere bindende voedingsmiddelen te helpen minimaliseren dit neveneffect.

•  Gebruik over-the-counter pijn medicatie om te gaan met eventuele spierpijn of hoofdpijn kunnen optreden tijdens het gebruik van Levaquin.

•  Neem dutjes overdag te helpen omgaan met de vermoeidheid die kunnen voortvloeien uit verstoord slaappatroon vanwege het Levaquin.