Hoe om te gaan met Blaascontroleproblemen

Hoe om te gaan met Blaascontroleproblemen

Veel volwassenen behandelen blaascontroleproblemen, ook bekend als incontinentie. Zonder behandeling kan het probleem zijn ongemakkelijk en gênant. Echter, vandaag zijn er een aantal manieren om met succes incontinentie te beheren. Gebruik de volgende informatie om te gaan met controle over de blaas problemen.

Instructies

•  Plan een bezoek eerst met uw arts. Er zijn vele behandelingsmogelijkheden en management strategieën, maar uw persoonlijke arts is uw beste bron voor het bepalen wat voor u zal werken.

•  Beschouw blaastraining. Deze opleiding gaat naar de wc gaat op vaste tijden, zoals een keer per uur. Als je droog blijven gedurende het interval in tussen badkamer reizen, kun je doorstromen naar elke 90 minuten en de voortgang van daar.

•  Probeer blaas oefeningen, die erin aanscherping van de spieren die je gebruikt om te stoppen met urineren. U kunt deze oefeningen oefenen de hele dag, het maakt niet uit waar je bent. Gewoon beeldvorming je plassen. Samentrekken van de spieren die je zou gebruiken om het ruim te stoppen en houd de contractie 10 seconden. Rust en herhaal. Verhoog langzaam het aantal contracties die u uitvoert in een vergadering. Je hoeft niet te zijn in de badkamer om dit te doen. U kunt dit doen tijdens de vergadering op uw bureau of in de rij staan ​​voor iets.

•  Vraag uw arts over incontinentie medicatie. Er zijn een aantal medicijnen beschikbaar voor mensen die met controle over de blaas problemen. Uw arts zal in staat zijn om u meer informatie te geven en te bepalen of de medicatie is een geschikte optie voor je.

•  Praat met uw arts over extra behandeling opties beschikbaar voor vrouwen, met inbegrip van collageen injecties, oestrogeen therapie en urethra pluggen. De behandelingen moeten ofwel worden voorgeschreven of door een arts toegediend.

•  Word lid van een steungroep of overweeg begeleiding als u problemen hebt met het omgaan met het probleem emotioneel. Er zijn veel mensen die blaascontroleproblemen. Door verbinding met hen, dan voel je je minder geïsoleerd en in verlegenheid gebracht.