Hoe om te gaan met Autisme Depressie

Hoe om te gaan met Autisme Depressie

Wanneer een kind wordt gediagnosticeerd met autisme, kan het begin van een lange en pijnlijke weg voor de ouders markeren. Het is een reis die beginnen ontkenning of droefheid, welke beide indien niet behandeld, kan leiden tot depressie. U kunt komen over de depressie door het bekijken van de situatie vanuit een ander perspectief. Lees verder om te leren hoe om te gaan met autisme depressie.

Instructies

•  Het eerste wat je hoeft te doen is een goede harde kijken naar je overtuigingen over autisme. Als denken van autisme als een slechte zaak, dan zal dit alleen maar omdat je pijn. U krijgt het gevoel alsof er iets ergs gebeurt met uw kind. Te ontdoen van je oordelen over autisme. Doe het niet zien als iets slechts. In plaats daarvan kijkt het als iets dat is een feit van het leven voor sommige mensen.

•  Focus op positieve eigenschappen van uw kind. Autistische kinderen hebben vele prachtige kwaliteiten. Velen van hen zijn zeer intelligent, hebben een groot hart en hun onschuld is heel vertederend. U zult zoveel vreugde te voelen door het verschuiven van je aandacht naar het positieve.

•  Niet gehecht geraakt aan de resultaten van uw inspanningen om uw kind vooruitgang te helpen. Laten gaan van welke verlangens die je kan hebben voor uw kind te zijn "normaal." Het is fijn om te helpen verbeteren de ontwikkeling van uw kind. Zorg ervoor dat je je kind de manier waarop hij of zij is nu te omarmen. Dit zal een grote druk af te leiden van u en uw kind.

•  Mediteer minstens 10 minuten per dag. Dit is een grote stress reliever. Zit alleen in een kamer in een comfortabele positie. Adem langzaam door je neus en houd je adem een ​​paar seconden en dan langzaam uitademen door je mond. De resultaten hiervan zijn cumulatief. U zult merken je het gevoel steeds rustig de tijd.

Hints

  • Maak contact met andere ouders van autistische kinderen. Dit kan gedaan worden door middel van steungroepen maar vergeet niet positief te blijven.
  • Laat een vertrouwd familielid of vriend babysit uw kind van tijd tot tijd, zodat u een pauze kunt hebben.
  • Zie je kind als individu. Laat uw kind worden gedefinieerd door het woord autisme.