Hoe om te gaan met appendicitis Pain

Hoe om te gaan met appendicitis Pain

Een besmet of barsten appendix is ​​waarschijnlijk het gevoel dat de ergste buikpijn die je ooit hebt gehad. En, zoals een maag aandoening, de pijn gaat meestal gepaard met misselijkheid, krampen, zwelling en een verminderde eetlust. Omdat pijnstillers en andere medicijnen kunnen maskeren of compliceren de appendicitis, is het belangrijk voor u om te gaan met de pijn in je eentje. Hier zijn een paar manieren om dit veilig te doen.

Instructies

•  Probeer je best om de pijn te identificeren als afkomstig van de appendix. Terwijl u zult niet in staat om een ​​diagnose te stellen op uw eigen, moet u er rekening mee als de pijn komt van wat de McBurney punt, die het midden houdt tussen uw heupbeen uitsteeksel en navel aan uw rechterkant heet. Weten met enige mate van zekerheid dat de pijn is appendicitis zal u helpen de juiste stappen te nemen om het hoofd te bieden.

•  Ga liggen op je rug. Liggen zal een deel van de stam van je lichaam en de pijnlijke gebieden van uw buik te nemen. Ook zult u de kans op het veroorzaken van verdere schade aan jezelf als je up gelegd verminderen.

•  Probeer zo stil mogelijk te houden. Elke vorm van druk op je buik zal ertoe leiden dat u meer pijn, dus het is belangrijk om te proberen om het gebied geïsoleerde en ongerepte houden voor u om te gaan met de pijn. Ook hoesten en niezen, terwijl het vaak onvermijdelijk, maakt de pijn erger, dus als je kunt afzien van deze reflexen zult u beter in staat om te gaan met de pijn.

•  Leid jezelf. Omdat het nemen van medicatie of klysma wordt afgeraden voor patiënten met appendicitis, het beste wat je kunt doen is proberen om jezelf afleiden houden. Als de pijn komt in golven, dan richten op het bereiken van het einde van de golf. In tussen pieken van pijn, zet de televisie of wat zachte muziek op om u te helpen ontspannen.

Hints

  • Ademhalingstechnieken ontworpen om ontspanning te verlichten, zoals die beoefend in yoga of Lamaze-methode bevalling, kan helpen krijg je door middel van pijn pieken tot je behandeling kan krijgen.